Securitas Direct söker säljare som gillar att jobba mot företag!

Securitas Direct söker säljare som gillar att jobba mot företag!

Vi fortsätter vår resa som ledande aktör i säkerhetsbranschen - häng på oss eller stå kvar på perrongen!

En ökad efterfrågan på våra tjänster samt ett bredare utbud av koncept gör att vi vill utöka vårt team med ytterligare en hungrig medarbetare.

"Mitt arbete gör verkligen skillnad."

"Jag visste inte att det fanns jobb där man kan utvecklas varje dag, för än jag kom till Securitas Direct."

Viktor, Säljare på Securitas Direct.

Vem är du?

Är du nyfiken och gillar du att vara bäst? Har du ett outtröttligt driv och tävlingsinstinkt utöver de vanliga? Då kommer du lyckas hos oss! Vi söker nämligen framtidens stjärnor inom försäljning!

Är du svag för det nyaste inom tekniken och skamset har en byrålåda hemma med lika många mobiltelefoner som det finns månader på året ser vi det enbart som ett plus.

Vi letar efter dig som har den där genuina servicekänslan som riktas både mot kunder och medarbetare. För vi vet att vi tillsammans bygger den positiva, vänliga och professionella arbetsplats vi dagligen befinner oss i.

Varför ska du bli en av oss?

Vi vill stå bakom dig och vi vet att du kan prestera som bäst när du får de rätta förutsättningarna och verktygen för att möta kunden på bästa sätt!

Vi har en stor gemenskap och ser ditt personliga engagemang som en del av vår utveckling att göra skillnad hos våra kunder, varje dag. Delaktighet ger inspiration & glädje och därför lovar vi insikt och deltagande i företaget som helhet.

Vi erbjuder inte bara en bra grundlön med provision utan även tjänstebil, bonusar, fantastiskt duktiga kollegor och ett företag som är måna om din utveckling.

Hur ser din dag hos oss ut?

Tjänsten som vi tillsätter innefattar att sälja in våra marknadsledande säkerhetslösningar till företag. Arbetstiden är mellan 08.00-17.00.

Varje säljare har sitt regionala område som tillhör säljaren och ingen annan. Ditt jobb blir att söka upp kunderna i ditt område , både nya som befintliga kunder för ny/merförsäljning.

Vilka färdigheter behöver du?

Vi letar efter dig som har några års erfarenhet av försäljning gärna mot företag. En av dina avgörande framgångsfaktorer kommer att vara en god kommunikation med dina kunder, därför är mycket god svenska i tal och skrift en förutsättning för tjänsten.

En säljare jobbar ibland över större regioner och tjänstebilen gör körkort till ett krav.

Vi arbetar med säkerhetslösningar och våra kunder anförtror oss med företagskänslig information för att skydda stora värden, därför är ett fläckfritt brottsregister en förutsättning för att bli en av oss.

Vill du följa med oss in i framtiden?

Vi vet att vi ställer höga krav men belöningen för dig som väljer att satsa hos oss är inte bara en riktigt bra lön utan även en unik gemenskap med Sveriges vassaste säljare och en miljö där säljkonferenser till alla världens hörn med dina kollegor och exklusiva säljbonusar tillhör vardagen.

Din ansökan med personligt brev och CV skickar du via länken nedan snarast dock senast 2018-09-26. Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så sök redan idag!

Arbetsplatsen kommer att vara hos Söderlarm Direct i Stockholm AB. Söderlarm är en stabil partner till Securitas Direct. Företaget ansvarar idag för c:a 5000 kunder utav Securitas Directs totala kundstock.

För mer information är du välkommen att kontakta Mikael Torin, Försäljningschef Region Mitt, 070-941 46 10, Mikael.torin@secuirtasdirect.se eller Håkan Ricknäs, VD Söderlarm Direct i Stockholm AB, 070-766 53 00, Hakan.ricknas@soderlarm.se

Securitas Direct har sedan starten 1989 varit marknadsledande inom larmbranschen. Sedan vi för snart 6 år sedan tog klivet in i kamerabranschen med LIVE-uppkopplade kameror, så har det stärkt vår position ytterligare som ledande aktör. Vi är ett innovativt företag som hela tiden ligger i framkant när det gäller utveckling av nya produkter o tjänster, och det är en av anledningarna till att vi idag har över 70 000 företagskunder i Sverige.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 sept (5 dagar kvar)
Visa var