Technical Manager Securitas Direct Sverige

Technical Manager Securitas Direct Sverige

Technical Manager Securitas Direct Sverige

Vi söker en ny Technical Manager till Securitas Direct Sverige AB.

Vad innebär det att arbeta som Technical Manger hos oss?

Som en av två Technical Managers tillhör du avdelningen Field Operations Development, en del av Operations. Ditt fokus är att utveckla den tekniska delen av vår fältorganisation. Det innebär främst att säkerställa utveckling av verktyg, arbetssätt, och andra förutsättningar som effektiviserar och kvalitetssäkrar installation och service.

Det innebär också att du arbetar nära våra partnerägare, SDS säljorganisation och tekniker för att fältet skall uppnå uppsatta mål gällande kvalitet, kostnad och kundnöjdhet. Sist men inte minst, du är 2nd line support i tekniska frågor mot fältet varför samarbetet med vår fältsupport och våra produktchefer är en stor del av arbetet. Tjänsten är delvis fältbaserad och innebär en del resande för både partnerbesök och kundärenden.

Vem söker vi?

Vi söker dig som självständig och driven för att få saker gjorda. Du är tekniskt intresserad och har erfarenhet från personalledning eller projektledning, installation och service av trådade inbrottslösningar och kameraövervakning.

Du gillar struktur, och har en analytisk sida som hjälper dig att ta beslut. Sammanställning av information, analys och presentation för ledning är något som inte känns främmande för dig.

Då vi hela tiden utvecklar nya arbetssätt och produkter krävs en coachande förmåga. Ibland genom att hålla utbildning eller leda våra larmtekniker för att få till förändring.

Eftersom vi är en grupp med olika kompetenser som har samma mål, är det viktigt att du är en lagspelare som vet att "winning as a team" är nyckeln för att lyckas.

Vi tror att rätt person har:
  • Teknisk bakgrund inom larm och säkerhet
  • Praktisk vana från installation och service av larm och/eller kameraövervakning.
Det är meriterande om du har/är:
  • Erfarenhet som personalledare eller projektledare inom larm och säkerhet
  • Vana att använda office-paketet
  • Erfarenhet från att utbilda och coacha andra
  • Förståelse för statistik och analys av data
  • Behörig ingenjör Inbrott och/eller CCTV
Övrigt

Generell arbetstid för Technical Manager är 08:00 till 17:00 måndag till fredag. Resor förekommer regelbundet efter behov. Placeringsort för tjänsten är Linköping eller Stockholm. För rätt kandidat är dock utgångsort flexibelt.

Är detta din nya utmaning?

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 4 december.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Department manager, Kenneth Karlsson, 0708-541983.

Urval och intervju sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (11 dagar kvar)