Säljare till Securitas Direct Sverige AB, Stockholm

Säljare till Securitas Direct Sverige AB, Stockholm

Säljare B2B

Södra och centrala Stor-Stockholm


Är du en orädd, driven och självgående säljare som drivs av att bearbeta nya kunder inom B2B? Då är detta tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter

Vi söker en driven B2B-säljare som kommer att arbeta med försäljning av larmsystem. Du kommer att kunna erbjuda larm och larmlösningar för många olika situationer, t.ex. inbrottslarm, larm för personskydd, överfallslarm, brandvarningssystem, driftlarm och objektskydd. Vi erbjuder också kompletta lösningar inom kameraövervakning och passagekontroll.

Ansvaret som säljare hos oss innebär nykundsbearbetning av små och mellanstora bolag. Du kommer att arbeta med att etablera kontakt med nya företagskunder och sälja Securitas Directs larmlösningar. Arbetet är självständigt där du på egen hand kommer att planera dina dagar tillsammans med din coach vilket gör att du har stort inflytande över din egen arbetssituation.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av B2B försäljning mot nya kunder, med goda resultat. Du har ett stort eget driv, gillar att jobba självständigt och har ett strukturerat arbetssätt. Som person är du orädd, och du trivs med utmaningen att göra avslut.

Vidare ser vi att:
  • Du drivs av att kunna påverka din egen inkomst
  • Du är kvalitets- och resultatinriktad
  • Du vet att aktivitet ute hos kund ger resultat
  • Du är förtroendeingivande och bra på att skapa relationer
  • Du har goda kunskaper i Officepaketet
  • Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift
  • Du har B-körkort
Du har ett prickfritt utdrag ur polisens belastningsregister. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Du kommer att få jobba i ett företag med ett mycket starkt och välkänt varumärke och en stark produktportfölj i en spännande, växande bransch. Rollen innebär stort eget ansvar och planering, för rätt person finns alla möjligheter att utvecklas i sin roll och i företaget. Du kommer få en ordentlig introduktion när du börjar som ger dig goda förutsättningar att nå dina mål samt marknadsmässiga bra villkor och tjänstebil.

Du kommer att ingå i ett team med en stark säljkultur och nära till skratt som trivs med varandra. Teamet har den lokala förankringen, erfarenhet och kompetensen vilket blir en värdefull stöttning i ditt arbete.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Ulf Hammar på 0706-06 31 00.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 11 nov 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!