Försäljningschef Brand & Räddning

Försäljningschef Brand & Räddning

Securitas Brand och Räddning är i en spännande fas med expansion i siktet. Vi söker just nu efter en Försäljningschef inom ett nytt expansivt affärsområde. Vi är en helhetsleverantör inom brand och räddning och tar gärna ansvar för hela processen gällande brandskydd, såsom uppgifter inom systematiskt brandskyddsarbete, utbildningar inom HLR och brandskyddsarbete och kan även erbjuda tjänster inom inledande räddningsinsatser.

I rollen som försäljningschef inom det nystartade affärsområdet, Brand och Räddning har du budget- och personalansvar för det nationella säljteamet inom affärsområdet. Ditt fokus kommer att ligga på operativt samt strategiskt arbete för att göra försäljningen framgångsrik med sikte på att uppnå de högt uppsatta tillväxtmålen för Sverige inom affärsområdet. Du har ett viktigt ansvar för att löpande generera nya idéer som kan driva affärsområdets försäljning. Försäljningschefen förväntas vara ett coachande stöd med engagemang och positivitet som smittar av sig. Fokus ligger på att gruppen ska nå sina mål och att med ett kreativt och strategiskt mindset bygga upp vår affär. Du rapporterar direkt till affärsområdeschefen för Brand & Räddning i Sverige. Därmed förväntas du ta en aktiv roll i att utveckla affärsområdet som helhet, även bortom försäljningen för att kunna bidra till att ta Securitas till nästa nivå med ett starkt helhetserbjudande inom säkerhet.

Vi erbjuder dig:
  • En nyckelroll hos ett expansivt marknadsledande bolag.
  • Att göra skillnad för människor och samhället.
  • Ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.
  • Engagerade och stöttande ledare och kollegor.
  • Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människan i fokus.
Vem är du?
För att lyckas på Securitas Brand & Räddning är du motiverande, energisk, närvarande och prestigelös. Du visar ett stort engagemang för såväl ditt ansvar som för helheten. Med ödmjukhet, passion och långsiktighet skall du leda och coacha teamet för att slå sin budget och sikta mot nya mål.

Vi söker dig som:
  • Gillar att vara chef, vågar ta befälet och vill prestera resultat utöver det vanliga.
  • Vill vara en drivande motor för Securitas’ expansion till en gedigen helhetsleverantör, såväl inom din egen försäljningsorganisation som i samarbete med övriga affärsområden.
  • Har erfarenhet av konceptualisering och paketering av tjänster.
  • Är ständigt på jakt efter nya affärsmöjligheter och sätt att förbättra försäljningen.
Din bakgrund:
Du har dokumenterad ledarerfarenhet med inslag av att coacha säljare. Dessutom har du minst 3-5 års erfarenhet av B2B -försäljning med goda resultat inom säkerhetsbranschen. Eftergymnasial utbildning relaterad till försäljning är meriterande, liksom erfarenhet från arbete i en ledarmiljö, t ex. genom arbete i någon form av ledningsgrupp. Som person är du utåtriktad, affärsmässig, handlingskraftig och strukturerad med förmåga att se övergripande behov och prioritera utifrån dessa. Du kan balansera operativt arbete med helhetsorientering och utvecklingsfrågor. Du har en utpräglad förmåga att tänka utanför lådan, att generera nya idéer och känner igen dig i våra värderingar; ärlighet, vaksamhet och hjälpsamhet.

Är det dig som person och ditt nästa steg i karriären vi beskriver?

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Johnny Björklund. Alla intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video - med ett fysiskt möte med slutkandidat innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Om Securitas

Securitas är en pålitlig arbetsgivare i en föränderlig värld som finns i 57 länder runtom i världen. I Sverige har vi en ledande position inom säkerhet och en djup förståelse för våra kunders behov. Här levererar våra 10 000 medarbetare trygghet - varje dag, dygnet runt.

Att vara en av oss på Securitas innebär ett stort ansvar - ditt arbete är viktigt för att skapa trygghet i samhället. Alla våra medarbetare gör konkret skillnad för människor, varje dag. För att kunna göra ett bra jobb satsar vi mycket på att vara en stabil arbetsgivare, som se till att du trivs och känner dig uppskattad. Hos oss finns även möjligheterna, du får alltid den utbildning du behöver för dina arbetsuppgifter och duktiga medarbetare har goda chanser att växa inom företaget.https://www.securitas.se/vi-erbjuder/brand-och-raddning/ * För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan).
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.