SecureAppbox söker Account Managers!

SecureAppbox söker Account Managers!

Gillar du att bygga nätverk och skapa nya affärsmöjligheter?
Brinner du för försäljning och vill vara ansvarig för hela säljprocessen? Secure Appbox söker nu Account Managers till kontoret i Stockholm.

Vi har under 10 år utvecklat en molnplattform för säkra digitala processer. Den används av företag och organisationer för att skydda känslig information och digitalt samarbete med alla typer av intressenter.
Kraven på företag och organisationer när det kommer till digital kommunikation ökar och för många kan det vara svårt att följa med i utvecklingen. Det är här vår plattform kommer in. Den löser nämligen de flesta företags och organisationers behov och ser till att man följer de dataskyddslagar och förordningar som råder.

Rollen
Som AccountManager ingår Du i ett resultatinriktat och drivet säljteam. Du ansvarar för din egen budget och dina egna kunder men det är våra gemensamma mål som går först - vi lyckas tillsammans.
Det är en fri roll men med mycket ansvar där du främst kommer du att arbeta med nykundsförsäljning. Du kommer att ha både stora och små kunder och har kontakt med kunden från första kontakt till påskrivet kontrakt.

Vem är du?
Du är förmodligen i början av din karriär och vill ta nästa kliv eller prova en ny bransch. För att lyckas och trivas i rollen är du målinriktad och driven. Samtidigt är du en duktigt lösningsäljare och kan förstå en kunds behov i varje steg i en säljprocess och kan presentera en lösning som kunden känner den behöver. Du bygger förtroende och skapar mervärden för kunden.

Ansök
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående eller enligt överenskommet. Tjänsten startar med 6 månaders provanställning.

Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten omgående om det skulle passa båda parter, så ansök redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 aug 2022 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SecureAppbox är ett svenskt bolag grundat 2011. Vi erbjuder företag och organisationer lösningar som skyddar kommunikationen av känslig och skyddsvärd data samt rådgivning om datasäkerhet och regelefterlevnad av GDPR.

Förutom att säkerställa säkerheten för data som kommuniceras, strävar vi efter att förbättra effektiviteten i kunders verksamhet och digitala processer genom våra tjänster.

Våra tjänster ansluter idag användare i 160 länder. Vårt huvudkontor finns i Stockholm.