Säljare heltid Stockholm

Säljare heltid Stockholm

Vill du utvecklas inom försäljning samtidigt som du har kul på jobbet?

Är du redo att anta en ny utmaning, där ingen dag är den andra lik, tillsammans med ett härligt team i Stockholm? Vi vill nu utöka vårt team med ytterligare en utåtriktad säljare på heltid för att komplettera vårt redan befintliga team. Är du den vi söker?

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba på fält med uppsökande försäljning, där vi tar kontakt med nya kunder i deras hem. De kunder som är intresserade och vill veta mer bokar vi ett möte med, där vi sitter ner hemma hos kunden och går tillsammans igenom våra tjänster. Vi signerar sedan avtal på plats.

Vi vill att du får bästa möjliga start hos oss! Vi kommer ge dig alla förutsättningar du behöver för att lyckas. Därför kommer du din första arbetsvecka få en gedigen sälj- och produktutbildning. Detta kommer dessutom kombineras med praktisk träning där du får sitta med i dina kollegors säljmöten fram tills att du är varm i kläderna.

I denna rekryteringsprocess lägger vi framför allt fokus på dina personliga egenskaper och vi värderar din motivation samt inställning till att bli bättre! Du trivs med att arbeta i en social miljö, där möten med kunder och samarbete med kollegor är en naturlig del av din vardag. Eftersom tjänsten är mycket social och då du kommer arbeta med kontraktsskrivning är det viktigt att du är flytande i svenska i både tal och skrift.

Krav
  • Du är flytande i svenska i både tal och skrift.
  • Du kan arbeta heltid, dvs 40h/vecka.
  • Du kan arbeta på eftermiddagar/kvällar
  • Du är prickfri i polisens belastningsregister.
Sector Alarm är 2021 utsett till årets karriärföretag – för sjätte året i rad! Många av våra säljare gör raketkarriär inom företaget och vi har en av Sveriges främsta och mest meriterande säljskolor, Sector Way Academy. Satsar du på oss, satsar vi på dig!

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson johanna_gunnarsson
Telefon 031-809530
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över en halv miljon kunder och 2700 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.