Säljande Säkerhetskonsult/Larminstallatör, Stockholm

Säljande Säkerhetskonsult/Larminstallatör, Stockholm

Drivs du av att leverera det perfekta kundmötet? Skulle du dessutom beskriva dig själv som en händig säljare som gillar att tävla? Då kan det vara just dig vi söker till rollen som Säljande Säkerhetskonsult hos oss. Nu söker vi kollegor till vårt team med start i augusti 2021.

Vad gör egentligen en Säkerhetskonsult?

Hos oss kallas våra installatörer för Säkerhetskonsulter - just för att de gör så mycket mer än att bara installera! När vi frågar våra säkerhetskonsulter vad de tycker är roligast med jobbet brukar de säga att det är friheten i jobbet och alla fantastiska kundmöten. Här påbörjar du arbetsdagen från ditt hem, och med din fullt utrustade servicebil tar du dig ut till förbokade jobb hos kunder i antingen norra eller södra Stockholm med omnejd. Du:
  • Gör kundanalyser, arbetar med merförsäljning och rådgivning
  • Erbjuder våra kunder en skräddarsydd larmlösning utefter deras behov
  • Installerar och programmerar larm efter kontraktsskrivning med kunden
  • Genomför service och uppdateringar av befintliga larm
Vi jobbar måndag - fredag, 08-17.

Vem är du?

Du är en kundfokuserad person som gillar merförsäljning och att tävla!

Det är viktigt att du trivs i en miljö där du aktivt arbetar med merförsäljning och mot uppsatta mål. Du drivs av att utmana dig själv och du vill ständigt förbättra ditt arbete. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med försäljning och motiveras av att träffa kunder och leverera bästa möjliga kundservice utefter kundernas behov. Som person har du ett flexibelt förhållningssätt och en förmåga att hantera förändrade förutsättningar.

För rollen som installatör behöver du inte en teknisk bakgrund men däremot ha en fallenhet för det praktiska och tekniska. Kanske har du arbetat med ett renoveringsprojekt hemma, och hjälper vänner när de behöver skruva upp hyllor? Vi arbetar med svagström så du behöver inte vara behörig elektriker för att söka tjänsten.

Du behöver även uppfylla dessa grundkrav:
  • Inneha B-körkort (manuell växellåda)
  • Vara prickfri i belastningsregistret hos polisen
  • Kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift
  • Möjlighet att åka på tjänsteresor, en vecka i månaden
Vad kan vi erbjuda?

För att få bästa möjliga förutsättningar för att leverera på topp erbjuds du en gedigen introduktion och utbildning via Sector Way Academy. Utbildningen sträcker sig över tid men de första 3 veckorna får du både teoretisk utbildning samt medåkning med en av våra bästa driftspecialister. Utöver detta jobbar vi med regelbunden coachning för att du ska utvecklas i rollen och nå nya höjder.

Vi har en stark företagskultur där vi gillar att göra saker tillsammans, känner stor arbetsglädje och delar kunskap och lärdomar med varandra. Vi firar gärna våra framgångar och hittar på roliga personalaktiviteter där du får möjligheten att träffa alla dina kollegor, utöver teamchatten som vanligtvis går varm om dagarna. Våra värderingar - Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela verksamheten, från ledning till enskild medarbetare.

Ansökan

Tillträde till tjänsten är i augusti och sista ansökningsdatum är den 31 maj, men vänta inte med att söka då vi kommer att kontakta kandidater löpande. I din ansökan vill vi att du har med CV och personligt brev och en motivering till varför du söker just denna tjänst.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Frida Bengtsson, frida.bengtsson@sectoralarm.se / 0738 61 94 00.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Bengtsson
Telefon 0738619400
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.