Larminstallatör/Säkerhetskonsult, Stockholm Norra

Larminstallatör/Säkerhetskonsult, Stockholm Norra

Drivs du av att leverera det perfekta kundmötet? Är du en händig person som gillar merförsäljning och att tävla? Då har du rätt bakgrund för rollen som Säkerhetskonsult hos oss. Vi benämner oss som Säkerhetskonsulter - just för att vi gör så mycket mer än att bara installera!

Vad gör egentligen våra Säkerhetskonsulter?
I rollen som Säkerhetskonsult påbörjar du din arbetsdag från ditt hem. Med din fullt utrustade servicebil tar du dig ut till kunder runt om i norra Stockholm och:
• Erbjuder våra kunder en skräddarsydd larmlösning utefter deras behov
• Gör kundanalyser, arbetar med merförsäljning och rådgivning
• Installerar och programmerar larmen efter kontraktsskrivning med kunden
• Gör service och uppdateringar av befintliga larm

När vi frågar våra Säkerhetskonsulter vad de tycker är roligast med jobbet brukar de säga att det är friheten i jobbet och alla fantastiska möten med våra kunder.
För att du ska få en uppfattning om området du ska arbeta i så behöver du bo söder om Norrtälje med norr om Bromma, gärna i Solna eller Sundbyberg.

Vem är du?
Du är en händig person som gillar försäljning och att tävla!

Det är viktigt att du trivs i en miljö där du aktivt arbetar med merförsäljning och mot uppsatta mål. Du drivs av att utmana dig själv och du är förbättringsvillig. Kanske har du tidigare arbetat med försäljning av elektronik i butik och vill ta nästa steg och själv åka ut till kunderna.
För rollen som installatör behöver du även ha en fallenhet för det praktiska och tekniska. Du har inte tummen mitt i hand, utan är mer åt det händiga hållet. Kanske har du arbetat med ett renoveringsprojekt hemma? För att söka tjänsten behöver du inte vara behörig elektriker då vi endast arbetar med svagström.

Du behöver uppfylla dessa tre grundkrav
  • Inneha B-körkort (manuell växellåda)
  • Vara prickfri i belastningsregistret hos polisen
  • Behärska svenska språket flytande i tal och skrift
  • Möjlighet för tjänsteresor, ca en gång i månaden
Vad kan vi erbjuda?
Du erbjuds en introduktion och utbildning (via Sector Way Academy) för att du ska känna dig väl förberedd inför kommande arbetsuppgifter. Utbildningen sträcker sig över tid men de första 3 veckorna får du både teoretisk utbildning samt medåkning med en av våra bästa säkerhetskonsulter.

Våra värderingar - Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela verksamheten från ledning till enskild medarbetare. Vi har en stark företagskultur där vi gillar att göra saker tillsammans, känner stor arbetsglädje och delar kunskap och lärdomar med varandra. Vi firar gärna våra framgångar och hittar på roliga personalaktiviteter där du får möjligheten att träffa alla dina kollegor.

Ansökan
Sista ansökningsdatum är den 28e februari, men vi tar löpande kontakt med intressanta profiler, så vänta inte med din ansökan. Vi ber dig bifoga CV och ett personligt brev där du berättar för oss varför du har sökt just denna tjänst. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare, Karin Ardbo (karin.ardbo@sectoralarm.se), 072-988 94 28.
Mer info
Kontaktperson Karin Ardbo
Telefon 031-809530
Område Stockholms stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.