Heltidsjobb som säljare i Stockholm!

Heltidsjobb som säljare i Stockholm!

Det går bra för oss på Sector Alarm och många kunder vill ta del av våra tjänster. Just nu är Stockholm ett av våra expansiva områden där efterfrågan på våra tjänster är stor. Därför vill vi nu utöka vårt team med ytterligare två personer på heltid.

Vill du jobba på en arbetsplats där man trivs?

Vill du lära dig försäljning/ utvecklas inom försäljning?

Vill du ha ett jobb med stora utvecklingsmöjligheter?

Ansök då om att bli en del av vårt team!

Dina arbetsuppgifter
Du jobbar med att boka och genomföra kundbesök samt presentera våra tjänster och produkter i Stockholm med omnejd. Du kommer att vara en del av ett härligt gäng som trivs tillsammans, samtidigt som du är med och bidrar till att familjer får ett säkrare och tryggare hem.

Personliga egenskaper
I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Detta tillsammans med coachningen du får dagligen av din närmsta chef är dom viktigaste förutsättningarna för att lyckas som säljare på Sector Alarm. För att passa in i vårt team väntas du vara en pålitlig lagspelare. Vi vill gärna ge dig möjligheten att arbeta under frihet med stort eget ansvar. Är detta något du har erfarenhet av sedan tidigare ser vi givetvis det som meriterande.

Kvalifikationer
  • Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift
  • Har du erfarenhet av ett serviceinriktat yrke där du är van att träffa människor sedan tidigare är detta meriterande, men ej ett krav.
  • Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister
Vad kan Sector Alarm erbjuda dig?
Som anställd på Sector Alarm finns det stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer att få gå vår 5-stegs utbildning i försäljning och kundrelationer, Sector Way Academy. Du kommer tillsammans med din chef arbeta för att du ska utvecklas i din roll.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare

Jag ser fram emot din ansökan!
Mer info
Telefon 031-809530
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.