Driven CFO till börsnoterade Secits Group

Driven CFO till börsnoterade Secits Group

Gazella rekryterar nu en affärsinriktad och driven CFO till den börsnoterade säkerhetskoncernen Secits Group, som är en helhetsleverantör av säkerhetslösningar och koncernen är noterad på Nasdaq First North Growth Market. Bolaget söker nu en CFO som kommer att leda koncernens finansfunktion med stort fokus på affärsinriktad controlling, koncernredovisning och strategiskt finansiellt arbete. I rollen kommer du att ha personalansvar för två personer inom ekonomiavdelningen och rapportera till bolagets VD. Du sitter med i ledningsgruppen och har en nyckelroll i ett av Nordens snabbast växande säkerhetsföretag. Tjänsten är placerad på bolagets kontor i Västberga i Stockholm.

Vad erbjuder Secits Group dig?
Denna tjänst erbjuder en nyckelroll i ett av Nordens snabbast växande säkerhetsföretag. Secits Group är det lilla familjeföretaget som har växt och blivit en av de största larmbolagen i Sverige, utan att tappa familjekänslan. Vi på Secits skapar resultat som ett lag med passion, energi, innovation, laganda och enkelhet. Vi erbjuder dig en plats i vårt lag vilken kommer ge dig möjligheten till att växa.

På Secits arbetar vi aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald, jämn könsfördelning och inkludering. Vi vill spegla det samhälle vi lever i och ser olikheter mellan människor som en styrka. Secits arbetar i en positiv miljö med glada och ambitiösa medarbetare. Företaget består av drivna människor som sprider positiv energi, vi gillar att jobba hårt för att uppnå våra mål samtidigt som vi har roligt på jobbet.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande till denna tjänst och ber dig därför vid intresse för rollen att skicka in ditt CV redan i dag!

Din utmaning
I rollen som CFO på Secits Group kommer dina arbetsuppgifter att vara:
  • Övergripande ansvar för ekonomifunktionens arbete, från redovisning till ekonomistyrning.
  • Säkerställa riskhantering med fokus på inköp, prissättning och finansiering.
  • Leda det strategiska finansiella arbetet och utvecklingen av performance management.
  • Ansvara för arbetet med budgetering och forecast.
  • Leda koncernens finansfunktion innefattande koncernredovisning, business controlling, samt rapportering med direkt personalansvar för två personer.
  • Vara ett strategiskt och finansiellt bollplank till VD och övriga kollegor.
  • Vara en del av företagets ledningsgrupp där du förväntas att aktivt bidra till utveckling, kontroll och effektivisering av verksamheten.
Erfarenhet
Vi söker dig med en akademisk examen inom ekonomi och med cirka 10 års erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete. Vi ser gärna att du har arbetat inom revision och/eller redovisning i grunden och att du därefter har arbetat med ekonomistyrning i en bred och strategisk roll som Ekonomichef/CFO eller Group Business Controller. Tidigare erfarenhet från finansbranschen och/eller börsnoterade bolag är meriterande. Du har goda kunskaper i Excel och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är lyhörd, prestigelös och flexibel. Du är lösningsorienterad och har en hög energinivå. Du drivs av både det finansiella och affärsmässiga och trivs i en utvecklingsbenägen och föränderlig miljö. För att passa in i rollen krävs det även att du besitter en god kommunikativ förmåga och är naturligt bra på att skapa relationer, såväl internt som externt. Vidare ser vi att du är en van ledare och att du har dokumenterad ledarerfarenhet sedan tidigare.

Om Secits Group
Secits tror på lagets makt och att växa tillsammans. Att vara en del av Secits innebär att vi bryr oss om varandra och hjälpa våra kunder att känna sig trygga och nöjda. Secits tror på att stötta och lyssna på varandra oavsett position på bolaget, om du tycker att vd:n har fel är det bara att rycka honom i slipsen och ta över ordet. Secits koncernen består av tre bolag: Secits, Säkra Larm och Westra Security. Secits är Sveriges enda företag specialiserat på övervakningskameror och kameraövervakningstjänster. Säkra Larm är ett av Sverige största larmbolag. Säkra Larm levererar smarta larmlösningar, skydd mot vattenskador, kameraövervakning och larmuppkoppling med kundens behov i fokus. Westra Security är vår larmcentral. Koncernen finns idag på 19 orter runt om i landet och fortsätter att växa. Läs mer om Secits Group på deras hemsida: secits.se

Ansökan
Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar Secits Group med Gazella som partner. Har du frågor är du välkommen att kontakta Katarina Milenkovic Radosavljevic ( katarina.milenkovic@gazella.se ) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.