Teknikintresserad säljtalang till Scrive!

Teknikintresserad säljtalang till Scrive!

Tjänstebeskrivning

Är du en driven, målinriktad person som gillar att jobba i ett högt tempo? Vill du arbeta i en säljdriven organisation som erbjuder en generös grundlön samt provision utan tak? Vill du få möjlighet att utvecklas inom försäljning genom en bra karriärsskola? Sök då tjänsten som Sales Development Representative på Scrive.

Din roll som Sales Development Representative är viktig för organisationen och du kommer att ansvara för att boka in möten med potentiella kunder till dina Account Executive-kollegor. Scrive satsar på personalen och vill att du så småningom ska bli Account Executive, därför kommer du bland annat också få åka med på sam-besök för att förbereda dig för nästa utmaning i karriären.

Krav på person

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och kommer att vara en av anledningarna till din framgång på Scrive:
  • Driven
  • Målinriktad
  • Nyfiken
  • Effektiv
  • Kommunikativ på engelska och svenska
Förutom dessa egenskaper ser vi gärna att du har arbetat några år inom exempelvis butik, kundtjänst eller andra kundoritenterade arbeten. Du känner dig trygg och van i dialogen med kund.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 40 timmar i veckan
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Centrala Stockholm

Sökord: Sales, development, telemarketing, mötesbokning, försäljning

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se https://www.youtube.com/watch?v=-m4m5C94bTk
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 20 juli (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

At Scrive, you'll be working with the Nordic leader in e-signing, offering premium solutions for all channels from online to in-store. With a wide customer base, we're serving enterprise companies all over the world in industries like telecom, finance, automotive and more.