Drifttekniker till Schoolsoft / Linux

Drifttekniker till Schoolsoft / Linux

Vill du vara en viktig del i ett expansivt företag? Här erbjuds du nu en roll med stora utvecklingsmöjligheter i ett spännande företag men också få vara med och förbättra och förenkla skolan för lärare och elever! Du kommer sitta i fina lokaler centralt i Stockholms innerstad där du har stora möjligheter att kunna påverka arbetets innehåll och komma med egna tankar och idéer kring förbättringar av produkt och kundupplevelse.
Vi söker dig som brinner för att lyfta produkten till en ny nivå!

Om Kunden
SchoolSoft är marknadsledande inom webbaserade lösningar för lärare och skolledare. SchoolSoft erbjuder sina tjänster som SaaS till skolor och kommuner, en modern lösning för den digitala utvecklingen som sker i skolvärlden och som kan bemöta de olika utmaningar skolan står inför. Det övergripande målet med produkten är att den ska vara intuitiv och lättanvänd för såväl skolpersonal som elever och föräldrar. Tillgänglighet och användarvänlighet ligger alltid i fokus. Företaget har funnits sedan 2003 och idag används SchoolSoft av cirka 2000 skolor med cirka 830 000 användare. SchoolSoft erbjuder en modern lösning för den digitala utvecklingen som sker i skolvärlden och som kan bemöta de utmaningar skolan står inför.

Om Rollen
Som Drifttekniker kommer du i nära samarbete verka tillsammans med utvecklingsteamen säkerställa tillgänglighet, säkerhet och prestanda för SchoolSofts hundratusentals användare. På kort sikt ligger fokus på underhåll av dagens fysiska miljöer, men du kommer också att vara en mycket viktig spelare i den pågående förflyttning till det publika molnet.

Om Den vi söker
Vi ser att du är en person som trivs i en roll med mycket ansvar, där du är mån om att säkerställa funktionalitet och säkerhet för en produkt med en stor och synlig miljö. Vi tror att du är en teamspelare som är analytiskt lagd, har en stark vilja att ta initiativ samt ett starkt eget driv för problemlösning. Du är mycket van vid att arbeta i en fysisk servermiljö samtidigt som du är intresserad av, och i någon grad bekväm med publika molnlösningar som exempelvis AWS.

Önskade kvalifikationer
  • Mycket goda kunskaper i Linux och webbapplikationsdrift
  • Erfarenhet av nätverk, brandväggar och lastbalansering
  • Viss erfarenhet av MySQL-drift
  • Erfarenhet av repo, bygg- och deploylösningar som Jenkins och Gitlab
  • Erfarenhet av konfigurationslösningar, Ansible eller liknande
  • Bekväm med att arbeta med Scriptspråk såsom Bash och Perl
  • Goda kunskaper i Svenska
Det är ett plus om du också har
  • Intresse för och erfarenhet av att sätta upp eller underhålla publika cloudmiljöer
  • Intresse för och erfarenhet av orkestrering och containerisering med Docker och Kubernetes
Har du några funderingar kring tjänsten?
Tveka då inte att höra av dig till:
Talent Acquisition Manager, Tove Svansson, tove.svansson@totalresurs.se

Om Total Resurs
Total Resurs är inget traditionellt rekryteringsföretag. Vi sätter kvalitet framför kvantitet. Genom ett personligt engagemang och med individen i fokus skapar vi givande och hållbara relationer. Vi tror just att det vinnande konceptet handlar om att omge sig med engagerade människor. Det är inte enbart ett företags visioner eller en slående uppfinning som gör oss konkurrenskraftiga och lyckosamma, utan det är människors engagemang. Människor som får utvecklas och använda hela sin potential och kraft kan nå hur långt som helst. Vårt mål är enkelt: du ska nå dina. Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs grundades 2011 och är idag ca 30 medarbetare. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med.

Sökord: Linux, drifttekniker, nätverk, MySQL, Bash, Pearl, lastbalasering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 21 dec 2020 (27 dagar kvar)