Ekonomiassistent inom kundreskontra till Schneider Electric Sverige AB, Stockholm

Ekonomiassistent inom kundreskontra till Schneider Electric Sverige AB, Stockholm

Är du ekonomiassistent och söker nya utmaningar? Brightby rekryterar nu för Schneider Electric Sverige ABs räkning en ekonomiassistent inom kundreskontra. Du kommer rapportera till AR-chef/Treasury för Norden och ingå i ett team på ca 10-12 personer på ekonomiavdelningen. Engelska är ett krav då arbetet innebär mycket kontakt med Shared servicecenter i Indien.

Kontoret är beläget i Solna och tjänsterna är tillsvidareanställning på heltid.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som ekonomiassistent till AR-teamet för Danmark/Norge:
  • Support för kunder
  • Avstämningar
  • Räntefakturering
  • Tvist- & inkassohantering
  • Support för interna intressenter samt Shared Service Center i Indien
  • Behjälplig vid revision, både intern samt extern
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är minst gymnasieekonom, gärna med ytterligare eftergymnasial ekonomisk utbildning. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare inom kundreskontra, gärna från större bolag.

För att vara en aktuell kandidat till tjänsten är kunskap och erfarenhet av arbete i Navision och SAP högt meriterande. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift. Dock är det meriterande om du kan danska/norska.

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad, noggrann, teamspelare och serviceminded. Du har lätt för att lära samt ta till dig ny information. Du har förmåga att prioritera och disponera din tid. Du trivs i miljöer där det är mycket att göra och klarar av att vara både noggrann och snabb i ditt arbete. Du är serviceinriktad och ödmjuk i din inställning samt tydlig i din kommunikation.

Vad erbjuder Schneider dig?

På Schneider Electric vill vi ha de bästa medarbetarna. Därför prioriteras utbildning och personlig utveckling genom ett strukturerat arbeta med utbildningsplaner från dag ett. Som ekonomiassistent kommer du ständigt att utveckla din professionella kompetens, företagskunskap och ges möjlighet att fokusera på din personliga utveckling.

Placeringsort: Solna

Om Schneider Electric

Schneider Electric är med 180 000 anställda i mer än 100 länder, världsledande inom energilösningar. Från enklaste produkt till komplexa system bidrar vår teknik, våra programvaror och tjänster till att förbättra drift och automation av våra kunders verksamheter. Schneider Electric är ledande inom den digitala omvandlingen av energihantering och automation i bostäder, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Lisbeth Ahnström 072-010 35 09 eller lisbeth.ahnstrom@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Välkommen med din ansökan!

ekonomiassistent, solna, navision, SAP
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Brightby
Hemsida http://www.brightby.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.