Systemintegratör

Systemintegratör

Systemintegratör till Schneider Electric i Älvsjö
Brinner du för att ha tillgång till den senaste tekniken och produkterna på marknaden inom fastighetsautomation och arbeta med kompetenta och drivna kollegor? Söker du en stimulerande roll, där du får möjlighet att växa och utvecklas i ett professionellt och ledande företag? Då har Schneider Electric i Älvsjö helt rätt tjänst för dig.

Arbetsuppgifter

I rollen som systemintegratör kommer du att tillhöra ett kompetent team och arbeta brett med både serviceuppdrag och projekt. Arbetet består av att integrera olika typer av fastighetssystem till en Ecostruxure BMS arbetsmiljö, testköra systemet och kontrollera att det fungerar i samråd med kunden. Du kommer främst att utgå från kontoret men även delta på avprovningar hos kunder, där visualiseringen provas av mot fastighetssystemet. Geografiskt finns kunderna i Stockholms län.

Kvalifikationer och erfarenheter

Vi söker dig som har en utbildning inom IT på gymnasie- eller högskolenivå. Du har god teknisk förståelse, erfarenhet och/eller intresse av styrsystem, programmering/IT och nätverksteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av JavaScript, CSS, BACnet, Modbus, eller PLC -programmering.

Dina datorkunskaper är goda och du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du framåt, engagerad och nyfiken. Du motiveras av ny teknik och problemlösning, har lätt för att lära och ett driv att utvecklas och komma framåt. Du är serviceinriktad, tar egna initiativ och samarbetar gärna med andra. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbete och följer riktlinjerna för arbetsmiljö och hälsa.

Schneider Electric erbjuder dig

På Schneider Electric får du genom tydliga karriärvägar en unik möjlighet att utvecklas och växa både i din profession och som människa. Genom Schneider Electrics fadderprogram får du stort stöd av erfarna kollegor. Som anställd kommer du att få ta del av Schneider Electrics förmåner som till exempel interna utbildningar, bonus, utökad föräldralön, tjänstebil och friskvårdsbidrag.

Ansök

I den här rekryteringen har Schneider Electric valt att samarbeta med JKS Sverige. Sök gärna tjänsten redan idag, med registrerat CV på www.jksgroup.se, då vi gör löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Peter Nyman, på telefonnummer 0709-68 30 22.

Eftersom Schneider Electric är ett säkerhetsföretag kommer de att begära utdrag ur belastningsregistret vid anställning.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Peter Nyman
Telefon 0709683022
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Schneider Electric leder den digitala omvandlingen av energihantering och automation inom bostäder, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier.
Schneider Electric är ett dynamiskt, globalt och ansvarstagande företag som letar efter engagerade och innovativa medarbetare som precis som dem, anser att säker, tillförlitlig, effektiv, hållbar och uppkopplad energi är till för alla.