Senior Programmerare BACnet - 004WTY

Senior Programmerare BACnet - 004WTY

Är du vår nya grymma programmerare med BACnet kompetens? Vill du vara del av ett framgångsrikt och drivet team?

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka din egen karriär under en spännande tillväxtresa. Hos oss är det viktigt att ha roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på hållbarhet, work-life balance och mångfald.

Vi söker en programmerare till vår avdelning Application Center. Du arbetar idag som programmerare och har ca två års erfarenhet av BACnet och fastighetsautomation, men nu vill du ta nästa steg. Arbetet består i att leverera program och grafik till våra projekt inom fastighetsautomation. I arbetet ingår även att ta fram best practice vid programmering av våra produkter och lösningar genom att samla in och uppdatera dig kring tekniska lösningar som kollegor i landet genomfört och hjälpa till att utveckla och sprida dem lokalt och nationellt.

Som vår nya kollega i teamet kommer du utföra komplicerade projekt både lokalt och nationellt. I första hand är du en del av ditt team men kommer även ingå som resurs och verka inom projekt som drivs lokalt. Ditt team bestående av ett antal programmerare är utspridda över landet, därför kan din arbetsplats vara flexibel till stad och ort.

Vi söker dig som är självständig, servicemedveten och relationsskapande då du kommer ha flera kontaktytor. Du är uthållig, analytisk och tycker om att lösa problem. Vi ser också att du uttrycker dig väl i såväl svenska som engelska.

Kontaktpersoner
Om du vill berätta mer om dig själv och varför du tycker att detta är rätt tjänst för dig så ring gärna Anna Sevenheim på tfn 010-478 23 90. Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!

Schneider Electric kallar vi det Life is On, läs mer på www.schneider-electric.se/jobb

Tag: #programmerare #BACnet #fastighetsautomation
Mer info
Kontaktperson Anna Sevenheim
Telefon 010-478 23 90
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://schneider-electric.com/se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Schneider Electric är en global specialist inom energihantering och automation. Med en omsättning på 27 miljarder Euro under 2015, 160 000+ medarbetare och verksamhet i mer än 100 länder, hjälper vi kunder att hantera energi och processer säkert, pålitligt, effektivt och hållbart. Från enklaste produkt till komplexa system bidrar vår teknik, programvaror och tjänster till att förbättra drift och automation av våra kunders verksamheter. Vår uppkopplade teknik omformar branscher, utvecklar städer och berikar tillvaron. På Schneider Electric kallar vi det Life Is On.