Kalkylingenjör/Tender Engineer

Kalkylingenjör/Tender Engineer

Vill du jobba med varierande arbetsuppgifter som projektering, konstruktion och säljande kalkylering?

Vårt erbjudande till dig Schneider-Electric är en av världens största aktörer med marknadsledande position inom energi, automation och säkerhet. Vi är passionerade över att få människor att växa där "People first" är ett viktigt ledord för oss. Vi vill att du ska kunna ha balans mellan arbete och privatliv och kunna bedriva ditt arbete självständigt under ansvar. Du kommer att vara en viktig del av företaget och får möjlighet att påverka en spännande tillväxtresa med många intressanta utvecklingsmöjligheter.

Du får möjlighet att arbeta med branschledande lösningar för nya bostadsprojekt och kommersiella fastigheter i Sverige. Vi är ett kompetent och drivet team som tillsammans med dig kommer att möta våra kunders krav och värderingar på ett innovativt sätt och erbjuda lösningar som är anpassade efter våra kunders behov och önskemål. Vi söker dig som är analytisk, driven, glad och engagerad.

Placeringsort kan vara Stockholm, Göteborg eller Skåneregionen.

Du kommer tillsammans med teamet ansvara för att vi levererar kostnadseffektiva tekniska lösningar till våra kunder. Du leder och samordnar de olika leden i kalkyl/projekteringsprocessen inom Eco Buildings, Sales & Marketing.

I rollen ingår det arbetsuppgifter såsom:
  • Projektering
  • Konstruktion
  • Kalkyl
  • Sammanställa reservationer, klarläggande och förtydliganden i vårt anbud
  • Skapa förfrågningsunderlag till UE Skåp/UE EL
  • Kontakt med ansvarig säljare för säkerställande av korrekt erbjudande
  • Genomgång av kalkylen med ansvarig säljare
  • Delta på validering- och projektmöten
För att bli framgångsrik i rollen har du tekniska kunskaper inom byggnadsautomation och några års erfarenhet av en liknande roll. Idag är du kanske projektledare inom byggnadsautomation eller liknande. Du behöver kunna uttrycka dig obehindrat i svenska och engelska. I övrigt vill vi att du är kundorienterad och strukturerad. Du arbetar självständigt och kommunicerar effektivt och lösningsorienterat. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Har du frågor om tjänsten så ring gärna Manager Bid team Sweden, Richard Hertzman-Ericson tfn 010 478 27 90. Vill du berätta varför du är rätt person för tjänsten ringer du Anna Sevenheim, Talent Acquisition Specialist 072- 229 52 85

Varmt välkommen med din ansökan!

Schneider Electric kallar vi det Life Is On, läs mer på www.se.com/career

Taggar: BMS, HVAC, Projektledare, Konstruktion, Kalkylering, ingenjör, projektering, anbudsingenjör, byggnadsautomation, kalkylingenjör, styr och regler
Mer info
Kontaktperson Richard Hertzman-Ericson
Telefon 010 478 27 90
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://schneider-electric.com/se
Sista ansökningsdag 19 feb (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Schneider Electric är en global specialist inom energihantering och automation. Med en omsättning på 27 miljarder Euro under 2015, 160 000+ medarbetare och verksamhet i mer än 100 länder, hjälper vi kunder att hantera energi och processer säkert, pålitligt, effektivt och hållbart. Från enklaste produkt till komplexa system bidrar vår teknik, programvaror och tjänster till att förbättra drift och automation av våra kunders verksamheter. Vår uppkopplade teknik omformar branscher, utvecklar städer och berikar tillvaron. På Schneider Electric kallar vi det Life Is On.