Innesäljare Säkerhet, Stockholm

Innesäljare Säkerhet, Stockholm

Nu söker Schneider Electric till Stockholm en

Innovativ Innesäljare
inom säkerhet/brand

Schneider Electric satsar på nya och kundanpassade sätt att möta marknaden med våra mjukvaror. Som en följd behöver vi en innovativ och driven innesäljare som kan förverkliga vår idé om att optimera kundens anbudsförfrågningar och sätta ihop lösningar som är ännu bättre än kunden visste fanns. Vi har tekniken - du har idéerna!

Rollen ger dig en möjlighet att arbeta brett och du kommer ansvara för försäljningen mot befintliga och potentiella kunder. Du blir en del av ett dynamiskt säljteam i Sverige, som har höga mål och ambitioner att skapa resultat genom långsiktiga och värdeskapande relationer med våra kunder. Till din hjälp finns dessutom ett väl sammansvetsat team med tekniska supportingenjörer. Du kommer ha din kontorsplats på HK i Frösundavik - Solna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Bearbeta och utveckla främst nya men även befintliga kunder.
  • Erbjuda framtidens teknik och med fokus inom säkerhet/brand.
För att bli framgångsrik i rollen
  • Erfarenhet från säkerhetsbranschen med erfarenhet av försäljning, gärna över telefon.
  • Självgående och driven med ett stort affärssinne samt ha en naturlig förmåga att skapa relationer och inger förtroende.
Då du kommer att få ett eget ansvarsområde, är det viktigt att du trivs med att arbeta självständigt. Relationer är centralt i ditt uppdrag, vilket betyder att vi söker dig som är utåtriktad och med lätthet skapar och underhålla relationer. Du inger förtroende och ditt kundfokus är tydligt, du strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för kunden.

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. På Schneider Electric, kommer du att arbeta hos ett internationellt marknadsledande företag med ett meningsfullt syfte, ett stort fokus på sin personal och med flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Kontakt och ansökan
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen in med din ansökan så fort som möjligt. Urval sker löpande. Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Ulf Hammar på 070 606 31 00.

Välkommen med din ansökan!

Schneider Electric värderar vi mångfald och inkludering eftersom det stärker vårt företag och vår framtida utveckling. Kreativitet och innovation skapas ur en blandning av bakgrunder och synvinklar, så genom att utmana varandra och hjälpa varje individ att uppnå sin fulla potential skapar vi ett hållbart, välmående och innovativt företag. Besök www.schneider-electric.se för mer info.Sökord: säljare, försäljning, försäljare, innesäljare, telefonförsäljare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 12 okt (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!