Är du vår nya teamleader?

Är du vår nya teamleader?

Vill du som person utvecklas, förbättras och växa i takt med att vi som företag gör det. Då har du kommit rätt!

Du kommer spela en stor roll i företagets ledning och kommer ingå i ett litet team där alla arbetar mot samma mål, hjälps åt där det krävs och delar på arbetsuppgifter. Du blir en grundläggande och bärande pelare i företaget där stort ansvar och press ingår i arbetsuppgifterna.

Arbetsuppgifter

Jobbet går främst ut på att leda ditt säljteam i fält genom att motivera och peppa säljarna, lära ut dörrförsäljning och bidra med tips på hur de kan utvecklas som säljare och generellt prestera bättre. Du kommer att få handplocka dina egna kandidater från ett urval av hundratals sökande, hålla i dina egna anställningsintervjuer, bygga ditt team, boka in säljare samt lägga upp en strategi och planering för kommande veckor. Säljarna kommer i första hand svara till dig och likaså kommer det vara du som i första hand har ansvaret för att leda dom. Det kommer slutligen ner till att du ska göra allt i din makt för att maximera deras försäljning.Du kommer att tilldelas en minibuss som du använder för att tillsammans med 8 säljare om dagen plöja er fram genom Stockholms alla förorter!

Vi är ute tisdag till söndag på kvällar och helger för att maximera säljarnas tillgänglighet. Vilka och hur många dagar du jobbar är upp till dig och begränsas bara av din egen ambition.

Vem är du
  • Tidigare erfarenhet inom försäljning, gärna dörrförsäljning
  • Meriterande med erfarenhet som teamledare/coach
  • Du ska vara en stresstålig person som har tydliga ledaregenskaper.
  • Kunna effektiv lägga upp ett schema för både dig och dina säljare.
Du är analytisk och trivs både med helhet, detaljer och strävar alltid efter ett gott resultat. Du skall ha en förmåga att arbeta noggrant och organisera aktiviteter på ett tidseffektivt sätt. Bra samarbetsförmåga och kvalitet i alla led är en förutsättning för att lyckas och alltid med ett stort fokus på arbetsmiljö.

Vad vi erbjuder

Vi är som sagt ett nystartat bolag med en enorm passion för jobb, företagande, affärer, sälj, utveckling och framgång. Med lika enorma planer för framtiden kommer det tveklöst finnas plats för den som visar framfötterna. Vill du utvecklas, växa i din roll och ta mer ansvar så är vi mer än villiga att låta dig visa vad du går för!

Vi jobbar både med garanti- och provisionslön. Vi slår fortfarande försäljningsrekord varje månad vi jobbar och ser inte ut att sakta ner inom någon snar framtid. Det finns inget tak för hur mycket du kan tjäna vilket betyder att om du tar teamet till stjärnorna så kommer även du sväva bland molnen!

Mållönen vid heltidstjänst kommer ligga mellan allt från 40 000-80 000kr per månad utan ett lönetak. Vad som i slutändan avgör är din arbetsinsats, arbetsmoral och ambition.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 apr 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om oss

Med en bakgrund i direktförsäljning såg vi ett behov av en aktör som dels erbjöd unga en lärorik aktivitet utanför skolan som betalar bättre än vanliga extrajobb, men också en arbetsplats där prestation och resultat alltid står i fokus och evigt lärande är ett krav för att platsa. Vi kan alltid bli bättre, oavsett vad det är vi gör. Det är inställningen som vi värnar om och förmedlar till våra medarbetare och anledningen till varför vi erbjuder det bästa extrajobbet för gymnasieelever; oavsett vilken väg de väljer att gå efter studierna.

I ett år har vi jobbat oavbrutet för att den här idén av ett företag ska bli verklighet och även fast vi inte riktigt är där än, så är vi på god väg! En startup med lika mycket hjärta som hjärna och en vision av framtiden som varken konkurrenter, marknads svängar eller något annat kommer stoppa oss från att uppnå. Och vi söker just nu någon att dela den här resan med, någon som vi sida vid sida kommer ta oss an världen och alla dess utmaningar med - någon att välkomna till Schmekel Walhed familjen!