Schibsted Tailor Made Solutions söker Produktionsledare

Schibsted Tailor Made Solutions söker Produktionsledare

Efterfrågan på kreativa annonslösningar växer kraftigt, och via Schibsteds sajter och plattformar finns obegränsade möjligheter att hitta nya spännande sätt för annonsörer att synas! Schibsted Tailor Made Solutions växer och söker nu en Produktionsledare som tryggt kan leda våra kunder i kreativa samarbeten.

Detta får du jobba med

Du ansvarar för att leda team och kund i olika projekt. Du hanterar arbetsfördelning, budget, ser till att hålla deadlines och är drivande i att leverera lyckade resultat . Du är också den sociala länken som tar hand om kommunikationen mellan teamet, kunden, leverantörer och partners. Du är ansiktet utåt som kan hantera människor på bästa sätt, helt enkelt.

När konceptet/produktion har bokats in tar Produktionsledaren över och sätter igång produktionsplanering. Här varierar omfattning vilket gör att rollen bjuder på stor omväxling och väldigt mycket kontakt med såväl kunder, redaktioner i huset, produktionsbolag som övriga leverantörer.

Det kan handla om produktionsplanering för en serie native videos, ett partnerskap i Svenska Hjältar eller en lösning inom ramen för AFP (Annonsfinansierad produktion) i någon av våra redaktionella kanaler.

Erfarenheter och kunskaper du har

Vana att jobba med tajta deadlines och många personer i projekt är ett måste. Produktionsledaren är övergripande ansvarig för att allt sker på utsatt tid och att kunden får en optimal köpupplevelse. Att göra tidplaner, budgetar, delta i förarbetet - och på plats på location, på inspelningar samt event är en del av rollen.
  • Högskoleutbildning eller motsvarande inom projektledning/produktionsledning eller relevant arbetslivserfarenhet
  • Du har hög digital förståelse och kompetens
  • Minst 2 års erfarenhet av att driva kreativa innehålls-projekt och/eller produktionsledning
  • Duktig på att kunna balansera strategiska och operativa arbetsuppgifter i ett arbetsklimat med högt tempo och korta deadlines
  • Van vid att driva många projekt parallellt
  • God kunskap i Keynote, Excel och Word
Dessa får du jobba med

Idag består Tailor Made Solutions av drygt 25 medarbetare, och vi sitter i Schibsted-huset i centrala Stockholm. Här är vi kollegor med flera av Sveriges absolut starkaste varumärken. Aftonbladet, Blocket, Klart.se, Omni och SvD är bara några av alla våra kompisar i huset. Och mitt i denna pulserande miljö jobbar Tailor Made Solutions med insiktsbaserad och kreativ konceptförsäljning i olika former.

Vi är ett engagerat gäng som jobbar tillsammans, som hjälps åt och som har kul på jobbet. I TMS finns flera olika kompetenser samlade - både redaktionell, affärsmässig och analytisk. Den dynamiken är en stor tillgång och som dessutom gör att vi alla utvecklas och lär oss nya saker.

Du kommer att tillhöra ett team med en mix av många olika kompetenser som alla har till uppgift att skapa de bästa produkterna och processerna för våra kunder. Vi har högt i tak och gillar vad vi gör! Du rapporterar till Head of Business & Product Success.

Vill du bli en av oss?

Vi kommer att intervjua löpande för denna position, så om du känner att du vill vara en del av vårt team, kontakta oss gärna!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Schibsted Marketing Services (SMS) är Schibsted 's säljorganisation i Sverige och Norge. I Sverige representerar vi Schibsted och alla de bolag som har en primär annonsaffär, nämligen Aftonbladet, Blocket, Klart.se, Omni, Omni Ekonomi, SvD och Tv.nu. SMSs vision är att skapa kundnytta och köpupplevelser i världsklass. Vår produktavdelning har branschledande kunskap inom content marketing, rörlig bild, print, mobilt och voice, samt den senaste annonstekniken.