Affärsdriven säljare till Schibsted

Affärsdriven säljare till Schibsted

Om verksamheten

Schibsted Marketing Services är ett säljbolag inom Schibstedkoncernen som erbjuder annonsering och marknadsföring på Sveriges mest kända webbplatser (Aftonbladet, SvD, Blocket, tv.nu, Klart.se, mm) till små och medelstora företag. Vi har våra lokaler i centrala Stockholm, mitt på Stureplan. Inom Schibsted arbetar vi tätt med samma bolag i Norge så många av dialogerna och kontakterna sker med Norge.

Mer om tjänsten

Som säljare inom Schibsted Marketing Services AB innehar du en viktig roll inom försäljning där du har en stark vilja att utveckla Schibsteds affär och relationer med framförallt nya kunder. Med ett rådgivande och affärsmässigt förhållningssätt i kommunikationen med kunder förväntas du skapa goda resultat.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
  • Försäljning via telefon av digital annonsering
  • Budgetansvar på nya kunder
  • Bidra till att hjälpa kunden med dess utmaningar med hjälp av alla Schibsteds kanaler
  • Du är nyfiken och tar ansvar för egen utveckling och kunskap inom mediebranschen generellt
  • Du är bidragande till att skapa Sveriges bästa team- och säljkultur
Din profil

För att lyckas i rollen behöver du ha ett brinnande intresse för försäljning och annonsaffären. Du är duktig på att skapa nya kontakter och relationer med kunder. Du är en person som är nyfiken på trender och har ett öga för vad som händer på marknaden. Vi söker dig som har en positiv inställning, är van att arbeta i ett högt tempo och som vill utvecklas personligt och professionell. Du tycker att det är självklart att dela erfarenheter och kunskaper med andra personer. Då gruppen är ett väl sammansvetsat team så är det också viktigt att du bidrar med lagkänsla.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 7 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.