Sales Coordinator

Sales Coordinator

I rollen som Sales Coordinator arbetar du med ekonomi, fakturering, uppföljning och rapportering mot Schibsteds säljorganisation samt ekonomi-och controllerfunktioner. Du är administratör för CRM- och ordersystemet där du ansvarar för samt kvalitetssäkrar flöden och processer. Du jobbar både mot säljare/ledning och våra kunder/leverantörer. Du förväntas även aktivt bidra till utveckling av processer och rutiner inom ansvarsområdet.

Vi erbjuder en möjlighet att arbeta med ett av Schibsteds fokusområden i ett brett spektrum i en dynamisk miljö. Hos oss kommer du att arbeta med flera av Sveriges absolut starkaste varumärken. Aftonbladet, Blocket, Klart.se, Omni och SvD.

Du kommer tillhöra Schibsted Sveriges annonsprodukt- och försäljningsorganisation (SSI) med över 200 medarbetare. Vi sitter i Schibsted-huset på Kungsbron i centrala Stockholm. Du kommer att tillhöra ett positivt och engagerat team med hög servicekänsla som stöttar varandra och övriga kollegor i organisationen.

Kvalifikationer
 • Gymnasieekonom eller motsvarande
 • Ca 1-2 års erfarenhet av affärsnära ekonomiarbete i förändringsintensiv verksamhet
 • Erfarenhet av in-och utbetalningar och fakturering
 • Branscherfarenhet inom digital annonsering är meriterande, men inget krav.
 • Redovisningskompetens är meriterande, men inget direkt krav.
 • Erfarenhet av Navision, SalesForce och Tableau är meriterande men inget krav
Personliga egenskaper

Du som söker tjänsten har en mycket god affärsmässig och analytisk förståelse samt goda kunskaper i Excel och förståelse för det ekonomiska flödet i en stor koncern. Tjänsten ställer krav på mycket god svenska & engelska i både i tal och skrift.

För att passa in i rollen som Sales Coordinator ska du även vara en driven person med en god kommunikativ förmåga och ett stort intresse för sälj och service. Du är social i ditt sätt att arbeta med kollegor då du kommer att ha mycket kontakt med koncernens olika organisationer. Du motiveras av att jobba i en föränderlig miljö och med högt tempo.
 • Strukturerad & noggrann
 • God systemkompetens
 • Social
 • Analytisk
 • Initiativrik
 • Ifrågasättande
Vi erbjuder

Ett spännande och utvecklande arbete inom en ledande koncern i ständig utveckling, där du arbetar tätt tillsammans med säljorganisationen samt det centrala controller-funktionen. Dina arbetsuppgifter kommer att präglas av variation och utmaningar vilket ger goda förutsättningar för lärande.

Som en del av denna process kommer vi att göra en bakgrundskontroll på slutkandidat.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Schibsteds Sales & Inventory (SSI) är Schibsted Sveriges organisation för annonsaffären och representerar alla bolag i Schibsted Sverige med en primär annonsaffär. Vi sätter kunden i fokus på ett sätt som är nytt, annorlunda, relevant och modigt.

SSI representerar några av Sveriges starkaste varumärken som Aftonbladet, Klart, Tv.nu, SvD, Blocket och Omni.