Tailor Made Solutions / Schibsted Brand Studio söker Business Developer

Tailor Made Solutions / Schibsted Brand Studio söker Business Developer

Efterfrågan på kreativa annonslösningar växer kraftigt, och via Schibsteds sajter och plattformar finns obegränsade möjligheter att hitta nya spännande sätt för annonsörer att synas! Tailor Made Solutions som är det nya satsningsområdet för alla kreativa lösningar, som bland annat består av prisbelönta Schibsted Brand Studio, växer och söker nu en Business Developer som kan vara med och utveckla produkter och samarbeten.

Rollen som Business Developer innebär att du utvecklar den befintliga affären samt skapar möjligheter för nya produkter och intäkter inom ramen för Tailor Made Solutions uppdrag. Du deltar i flera utvecklingsprojekt för Brand Studio parallellt baserat på prioriterade områden som ska bidra till att öka omsättningen markant kommande år.

I denna roll får du möjlighet att arbeta såväl strategisk som operativt med att driva affär och produktutveckling framåt. Söker du ett jobb i en positiv lösningsorienterad kultur som präglas av snabbhet, utveckling, innovation, struktur och teamwork, då ska du fortsätta läsa!

Vilka är vi?

Idag består Tailor Made Solutions av drygt 25 medarbetare, och vi sitter i Schibsted-huset i centrala Stockholm. Här är vi kollegor med flera av Sveriges absolut starkaste varumärken. Aftonbladet, Blocket, Klart.se, Omni och SvD är bara några av alla våra kompisar i huset. Och mitt i denna pulserande miljö jobbar Brand Studio med insiktsbaserad och kreativ konceptförsäljning i olika former.

Vi är ett engagerat gäng som jobbar tillsammans, som hjälps åt och som har kul på jobbet. Det finns flera olika kompetenser samlade - både redaktionell, affärsmässig och analytisk. Den dynamiken är en stor tillgång och som dessutom gör att vi alla utvecklas och lär oss nya saker.

Du kommer att tillhöra ett team med affärsutvecklare och rapporterar till Head of Business Development Tailor Made Solutions. Du kommer samtidigt att jobba nära övriga Brand Studio/Tailor Made Solutions och hela Schibsted Marketing Services.

Arbetsbeskrivning och ansvarsområden:
 • Delaktig i att tillsammans med hela Tailor Made Solutions optimera och utveckla den befintliga affären inom ramen för native/social/AFP
 • Tillsammans med Head of Business Development utveckla nya produkter och intäktsströmmar
 • Göra omvärldsspaningar som kan skapa nya produkter/möjligheter för Tailor Made Solutions
 • Delta i avdelningens gemensamma möten och andra viktiga aktiviteter.
 • Vara en förebild på avdelningen; hjälpa/stötta dina kollegor och bidra aktivt till att en god arbetsmiljö uppnås.
Utbildning/arbetslivserfarenhet:
 • Högskoleutbildning eller motsvarande inom försäljning/marknad/analys
 • Minst 2 års erfarenhet inom affärsutveckling eller liknande, gärna i mediebranschen
 • Duktig på att kunna balansera strategiska och operativa arbetsuppgifter i ett arbetsklimat med högt tempo och korta deadlines
 • Van vid att driva många projekt parallellt, jobba såväl individuellt som i större team kring affärer och kunder
 • Högt engagemang och drivkraft
 • God kunskap i Keynote, Excel och Word
Vill du bli en av oss?

Vi kommer att intervjua löpande för denna position, så om du känner att du vill vara en del av vårt team, kontakta oss gärna!

Vid frågor om tjänsten, kontakta;

Helen Orselius

Tf Head of Business Development Tailor Made Solutions

helen.orselius@schibsted.com

+46 (0)72-507 74 84

I denna rekrytering gör vi bakgrundskontroller på slutkandidat.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Schibsted Marketing Services is our new common advertising organization across Norway and Sweden. Advertising plays a central role for the common News Media strategy and our goal is to strengthen the advertising position across our two markets. To succeed with our strategy we need to focus on both market responsiveness in our country markets and collaborate for scale across the two countries.