MEKANIKER

MEKANIKER

Scantruck fortsätter att växa och söker duktig mekaniker till vår verkstad i Rosersberg.

DITT NYA JOBB
Arbetet innebär att självständigt, men naturligtvis också i tätt samarbete med kollegor, utrusta, prova, leveransbesiktiga och genomföra service och olika reparationsarbeten på entreprenadmaskiner i vår moderna verkstad i Rosersberg. Både hydraulik- och elek tronikarbete liksom lättare svetsning och tillverkning av t ex fästen förekommer.

DIN ERFARENHET
Viss erfarenhet av service och reparationer av entreprenadmaskiner är en fördel.

UTBILDNING
Fordonsteknisk linje, tunga maskiner eller annan teknisk gymnasial utbildning eller ar betslivsfarenhet där man har inhämtat kunskap, som bedöms likvärdig. Du skall kunna läsa och förstå engelska.

DINA PERSONLIGA EGENSKAPER
Du måste vara noggrann och strukturerad och ha förmåga att följa uppsatta tidsplaner. Du är serviceinriktad och har lätt för att förstå kundens behov. Ordning och reda under arbetsprocessen är en självklar del av din personlighet. Du är en självgående person som kan ta egna beslut, filtrera information och prioritera uppgifter. Hos oss värdesät ter vi att våra medarbetare ser helheten.

VI ERBJUDER
Vi erbjuder lön efter kvalifikationer. Relevant vidareutbildning är naturligtvis också del av jobbet. Du får möjlighet att jobba i moderna verkstadslokaler i Rosersberg. Skicka din ansökan till Verkstadschef Madeleine Smeeton på jobb@scantruck.se, eller ring och hör mera om jobbet på tel. 073-9509747.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scantruck.se
Sista ansökningsdag 6 nov 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scantruck grundades 1996 i Danmark och har utvecklat sig till att vara Danmarks största leverantör av teleskoplastare och entreprenörmaterial.

Sedan 2014 har Scantruck varit etablerat på den svenska marknaden, och har levererat Manitou, SENNEBOGEN, PB Platforms, GMG och Platform Basket till ett brett urval av kunder inom entreprenör- och byggbranschen, industrien och lantbruket.