Ledig tjänst som Mekaniker hos Scantruck AB i Stockholm

Ledig tjänst som Mekaniker hos Scantruck AB i Stockholm

Scantruck AB är en av de stora leverantörerna i Sverige för entreprenadmaskiner och teleskoplastare. Varje dag arbetar vi stenhårt för att leverera effektiva kvalitetsmaskiner och professionell service åt entreprenad- och byggbranschen, industrin och lantbruket. Scantruck AS är vårt moderbolag, bestående av cirka 170 medarbetare med huvudkontor i Skive, Danmark. Du känner säkert till Manitou, GMG och PB Platforms. Det är de världsberömda märkena som Scantruck AB importerar, säljer och servar.

Vad kommer du att göra som mekaniker?

Du kommer arbeta i våra nybyggda lokaler i Rosersberg där det i dagsläget arbetar cirka 35 personer. Som mekaniker hos oss kommer du att arbeta på vår verkstad och ingå i en grupp om cirka 5 personer.
Ditt dagliga arbete kommer främst bestå av att utrusta och anpassa våra nya maskiner enligt svensk standard och våra kunders specifika behov. Förutom utrustningsarbete kommer du även att genomföra större reparationsarbeten som inte kan genomföras på fält.

Du kommer bland annat att genomföra:
  • större reparationsarbeten så som motorjobb, bomreprationer och axelreperatoner
  • hydraulikarbete så som styrning
  • elektronikarbete så som lampmontering
  • lättare svetsning och tillverkning av t ex fästen
  • administration så som dokumentation av arbetsordrar och tidrapportering
Tjänsten inleds med en introduktionsutbildning, men efterhand följer fler utbildningar. Arbetstiderna är vardagar 7:00-16:00.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för Maskiner! Dina kunskaper kan komma ifrån privata intressen, tidigare arbete eller utbildning. Meriterande för tjänsten är om du arbetat med service och reparationer av entreprenadmaskiner, men inget krav.

Vi söker dig som har:
  • några års erfarenhet från fordonsbranschen, gärna entreprenadmaskiner eller tunga fordon
  • erfarenhet av el, teknik och hydraulik
  • B-körkort
  • god datorvana
  • goda kunskaper i engelska
Som mekaniker är det viktigt att man noggrann, ansvarstagande och van att arbeta mot uppsatta tidsplaner. Nöjda kunder är Scantrucks främsta mål och där har du och dina kollegor en viktig uppgift.

Vad kan Scantruck erbjuda dig?

Förutom en rolig tjänst, härliga kollegor och bra förmåner, erbjuds du dessutom löpande kompetensutveckling med minst två utbildningar per år. Vi erbjuder kollektivavtal och friskvårdsbidrag. Vi har en årlig kickoff där vi stå för middag, hotell och någon rolig aktivitet tillsammans. Du kommer även ha möjlighet att påverka våra arbetsprocesser.

Sök tjänsten i dag!

På grund av GDPR tar vi inte emot några ansökningar via mail utan enbart via sökt annons. I din ansökan bifogar du CV och ett personligt brev där du lyfter relevanta erfarenheter för tjänsten. Sista ansökningsdag är den 22 juli 2019 och först därefter går vi igenom ansökningarna.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monique Klingberg, 08 452 33 11, monique.klingberg@manpower.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Monique Klingberg
Telefon 08 452 33 11
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 aug 2019 (7 dagar kvar)