Fältservicemekaniker

Fältservicemekaniker

Är du mekaniker och har 1 till 2 års erfarenhet av service och reparation av entreprenadmaskiner eller tunga fordon?
Då är du den person vi söker.

Jobbet
Vi letar efter en glad och positiv
fältservicemekaniker som ska ta hand om våra maskinprodukter. Jobbet innebär att göra service och reparationer på fält hos våra kunder.

Erfarenhet
Viss erfarenhet av service och reparationer av entreprenadmaskiner är en fördel eller erfarenhet ifrån närliggande bransch.

Utbildning
Fordonsteknisk linje, tunga maskiner eller annan teknisk gymnasial utbildning eller arbetslivsfarenhet där man har inhämtat kunskap, som bedöms likvärdig. Du skall kunna läsa och förstå engelska.

Dina personliga egenskaper
Du måste vara noggrann och strukturerad och ha förmåga att följa uppsatta tidsplaner. Du är serviceinriktad och har lätt för att förstå kundens behov. Ordning och reda under arbetsprocessen är en självklar del av din personlighet. Du är en självgående person som kan ta egna beslut, filtrera information och prioritera uppgifter. Hos oss värdesätter vi att våra medarbetare ser helheten.

Vi erbjuder
Vi erbjuder lön efter kvalifikationer. För att kunna utföra ditt jobb, tillhandahåller vi servicebuss med möjlighet att utgå hemifrån, PC och mobiltelefon. Regelbunden, relevant vidareutbildning är naturligtvis också del av jobbet.

Låter det intressant och vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta Robert Rehdin, Verkmästare, rr@scantruck.se, mobil 0721482889, eller skicka bara din ansökning direkt till rr@scantruck.se
Mer info