FÄLTMEKANIKER

FÄLTMEKANIKER

FÄLTMEKANIKER till Stockholm/Mälardalsområdet

JOBBET

Med tillträde snarast söker vi en fältmekaniker som ska starta upp nya maskiner ute hos kunderna, samt arbeta med service, underhåll och reparationer. Du ska utföra service- besök hos en bred kundkrets huvudsakligen i Stockholm och övriga Mälardalsområdet.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du ser det som en självklarhet att vara Scantrucks ansikte utåt och alltid agera servicein- riktat och professionellt. Enkla ledord som vi sätter stor vikt vid:

Initiativtagare

Strukturerad

Positiv attityd

Flexibel

Samarbete

Vi förväntar oss naturligtvis också att du har en hög arbetsmoral.

UTBILDNING OCH ERFARENHET

Du har relevant utbildning och klarar den senaste tekniken. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med entreprenadmaskiner samt besitter kunskaper om hydraulik och elektronik. Språkkunskaper i Svenska och Engelska är måste för att underlätta all kommunikation internt och externt. B-körkort är ett krav. Behörigheter för att köra truck, hjullastare, teleskoplastare är meriterande.

VI ERBJUDER

Vi erbjuder dig ett utvecklade arbete hos en dynamisk arbetsgivare, samt lön efter kvali- fikationer. Du får egen servicebuss som du utgår hemifrån med, dator och mobiltelefon.
Relevant vidareutbildning är naturligtvis också en del av jobbet. Scantruck AB är medlem i Transportföretagen.

LÅTER DET INTRESSANT OCH VILL DU VETA MER OM TJÄNSTEN?

Kontakta Joakim Täckenström, Servicechef, jt@scantruck.se, mobil 072-14 82 886 eller skicka din ansökning till jobb@scantruck.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.scantruck.se/
Sista ansökningsdag 10 nov 2022 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scantruck AB i Rosersberg är återförsäljare av nya maskiner och utrustning från Manitou, Sennebogen, PB Platforms GMG och
Platform Basket. Scantruck AB ingår i Scantruck-koncernen som har ca 200 medarbetare och huvudkontor i Skive, Danmark. Dessutom har vi i Danmark Skandinaviens största begagnat-center.