Teknisk projektledare till uppdrag på Scanreco

Teknisk projektledare till uppdrag på Scanreco

Till vår kund Scanreco söker vi nu en projektledare med stor teknisk kompetens och intresse. Vi letar efter dig som har erfarenhet av elektronikkonstruktion och inbyggd mjukvara (embedded software) och gärna också av projekt drivna mot automotive eller industriella applikationer.
Uppdraget är beräknat att pågå ca. 4-6 månader med start i slutet på augusti/början på september. För rätt person finns möjlighet till fastanställning på företaget.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi intervjuar och presenterar kandidater löpande.

Arbetsuppgifter

Scanreco är ett väletablerat elektronikföretag som utvecklar, producerar och marknadsför egenutvecklade trådlösa styrsystem för kranar och maskiner. Kunderna är några av världens ledande kran- och maskintillverkare. Som projektledare kommer du att vara involverad i avancerade tekniska frågeställningar och ha ansvar för att driva befintliga projekt framåt.
Som konsult på Scanreco får du jobba på ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen. Du blir även en del av ett team som består av ambitiösa, engagerade och erfarna kollegor.

Utbildning / Erfarenhet

Vi tror att du har en teknisk utbildning på högskolenivå och minst 5 års arbetslivserfarenhet. Ett krav är att du har minst 2 års erfarenhet av teknisk projektledning och det är mycket meriterande med erfarenhet från elektronikkonstruktion och inbyggd mjukvara (embedded software) och gärna också projekt drivna mot automotive eller industriella applikationer.
Vi letar efter dig som har ett genuint tekniskt intresse och du vet att du trivs i en projekterande roll. Du är självständig och drivande men har samtidigt lätt för att samarbeta, både inom gruppen och med kollegor på andra avdelningar. Det är viktigt att du är positiv och serviceinriktad och att du gillar att ha många saker på gång samtidigt.

Scanreco AB

Scanreco AB är ett väletablerat elektronikföretag som utvecklar, producerar och marknadsför egenutvecklade trådlösa styrsystem för kranar och maskiner. Kunderna är några av världens ledande kran- och maskintillverkare. Merparten av produkterna exporteras. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö i ljusa och trivsamma lokaler i Sätra med goda kommunikationer. För mer information om företaget - besök vår hemsida www.scanreco.com.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 26 aug (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.