Ingenjör inom mekatronik och robotik

Ingenjör inom mekatronik och robotik

En tjänst för dig som vill arbeta i en verksamhetsnära roll med den senaste tekniken i ett företag med stark gemenskap bland kollegorna där du besitter din specifika kompetens! Det går bra för Scanditron och vi förstärker nu vår avdelning för automation och robot teknik med ytterligare en automationsingenjör. Är du ingenjör och brinner för robotteknik och automation. Bra! Då kan detta vara tjänsten för dig.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som automationsingenjör kommer du bli en del av utvecklingsteamet som tar fram nya lösningar för våra kunder. Med rätt intresse för teknik finns inga gränser för vad du kan åstadkomma och hur du kan utvecklas i din roll. Du kommer huvudsakligen vara med och skapa automatiserade maskiner. Rollen ger dig möjlighet att arbeta både i Stockholm (spånga) och Uppsala men även ute hos kund i olika delar av landet och du kommer att ha 50 resdagar per år.

Din profil

Vi söker dig som är nyexaminerad civilingenjör alternativt högskoleingenjör inom relevant område mekatronik, robotik eller liknande. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med maskinintelligens, robotteknik eller censorteknik. Du har grundläggande kunskaper i PLC och mekanik samt har ett stort intresse för utveckling. Som person är du driven, uppfinningsrik och självständig samt att du har ett stort teknikintresse att mätta.

Urval och intervjuer sker löpande.

För mer information kontakta Jeanette Walters rekryteringskonsult 0733434766.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Scanditron grundades 1969 och tillhör affärsområdet Production Technology inom KAMIC Group. Scanditron är en marknadsledande leverantör av maskiner, material, support och utbildning för tillverkning av elektronikprodukter i Norden, Baltikum och Polen. Scanditron har bolag i Sverige, Finland, Danmark och Polen, sälj/servicekontor i Norge och Estland.

www.scanditron.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 1 okt (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.