Chefsjuksköterska/Verksamhetskoordinator till Scandinavian Venous Centre i Stockholm

Chefsjuksköterska/Verksamhetskoordinator till Scandinavian Venous Centre i Stockholm

Scandinavian Venous
Centre bedriver en av Sveriges största åderbråcksverksamheter och har mottagningar samt operationsverksamhet i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi söker nu en chefsjuksköterska/verksamhetskoordinator till vår mottagning i Stockholm.
Mottagningen är centralt belägen i Odenplans läkarhus.

Vi erbjuder:
Vår nuvarande chefsjuksköterska/verksamhetskoordinator går vidare till nya uppdrag, därför söker vi nu en ersättare som vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du kommer att arbeta i en spännande och stimulerande miljö tillsammans med kompetenta medarbetare. Vi på
Scandinavian Venous Centre sätter alltid patienten i centrum och arbetar aktivt med patientsäkerhet och kvalitet, vi är ISO certifierade och värnar om en god arbetsmiljö. Du kommer att samarbeta med och ingå i ett nätverk tillsammans med verksamhetskoordinatorerna i Göteborg och Malmö. Klinisk tjänstgöring ingår, ca
50% av din arbetstid. Subventionerad friskvård samt andra förmåner.

Vi söker dig:
Som har en god samarbetsförmåga och är prestigelös.
Flexibilitet och god organisationsförmåga är nyckelord i vår organisation och vi ser gärna att du lyhörd för medarbetarnas behov.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska, med tidigare chefserfarenhet. Ledarskapsutbildning samt erfarenhet av mottagningsarbete, operationsverksamhet samt dagkirurgisk verksamhet är meriterande.

Upplysningar
om tjänsten lämnas av:

Chefsjuksköterska
Susanne Stålenhag tel: 073 – 316 39 39
eller
Verksamhetschef
Ingmar Wennström tel: 08 – 587 101 33

Välkommen
med din ansökan senast 2021-08-01. Intervjuprocess sker löpande och anställning kan komma att ske under rekryteringsperioden.
Mer info
Kontaktperson Susanne Stålenhag
Telefon 0733163939
Email Mejla Susanne Stålenhag
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 aug 2021 (8 dagar kvar)