Försäljningschef

Försäljningschef

Om rollen

Vi söker en ledare och försäljningschef med förmågan att främja tillväxt och utveckla vinnande team. I din roll som försäljningschef är du med och utvecklar vårt erbjudande, verksamhet och vår strategiska inriktning. Du har budget- och personalansvar samt är den drivande kraften i utvecklingen av våra kundrelationer, företagskultur och värderingar. Du bör ha vana av ett strukturerat försäljningsarbete. Du följer upp mål och stöttar din personal i det dagliga arbetet. Självklart bidrar du även operativt med eget säljarbete.

Kvalifikationer
  • Tidigare erfarenhet av personalansvar och målstyrt ledarskap
  • 5 års erfarenhet av affärsutveckling och/eller försäljning
  • 3-5 års erfarenhet av försäljning i en teknisk miljö
  • God svenska och engelska i både tal och skrift
  • Eftergymnasial utbildning inom sälj/ledarskap är meriterande
Personliga egenskaper
  • Resultatinriktad
  • Kommunikativ
  • Team- och kundorienterad
  • Strukturerad och metodisk
  • Ödmjuk och prestigelös
Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en mycket spännande och omväxlande nyckelroll där du utvecklar ett befintligt säljteam som på sikt ska växa. Du blir en del av en prestigelös organisation där du tillsammans med ditt team får möjlighet att skapa fortsatt framgång i ett bolag vars produkter ibland är livsavgörande. Du erbjuds marknadsmässiga villkor samt tjänstebil.

I denna rekryteringsprocess samarbetar SRT med Salesgroup och rekryteringskonsult Fredrik Tengberg. Har du frågor är du välkommen att ringa honom på 0763-192489. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Salesgroup Stockholm AB
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scandinavian Radio Technology (SRT) är ett företag som utvecklar och tillverkar kommunikationsprodukter med fokus på personlarm, egendomslarm och mobil övervakningsutrustning. Med hjälp av innovativa och engagerade medarbetare samt ett nära samarbete med myndigheter och Sveriges största säkerhetsbolag har vi blivit marknadsledande inom vårt område.

Företaget i sin nuvarande form, Scandinavian Radio Technology AB, etablerades under slutet av 2004 och vi började tidigt satsa på utvecklingen av nya produkter för trådlös kommunikation inom larm och positionering. Vi är ett företag med en historia som sträcker sig tillbaka till 1930-talet. De gamla erfarenheterna av utveckling av industriella applikationer försöker vi ta tillvara på än idag när vi utvecklar nästa generations produkter. Skandinavien Radio Technology är idag 23 anställda och omsätter 28 msek.