Fullstack-utvecklare till expanderande bolag

Fullstack-utvecklare till expanderande bolag

Arbetsbeskrivning

Vi söker en positiv person som kan hjälpa till med den löpande tekniken och backend-utveckling av vårt system för försäljning, prenumeration, leads och kundhantering. Detta kan innebära utveckling av landningssidor, integrering av APIer, GUI-programmering samt hantering av webbsidor för E-handel.

Du kommer ha en central roll i bolaget som ensam IT-person med ansvar för fakturasystemet och diverse egenutvecklade lösningar. Ett affärstänk är fördelaktigt då du kommer jobba med IT-frågor som är direkt kopplade till ekonomi och försäljning.

I den här tjänsten som full stack-utvecklare växlar arbetet mellan allt från frontend, backend och desktop-utveckling till serverhantering, fakturering och ekonomiska rapporter. De primära teknikerna du kommer jobba med är PHP, Python och SQL.

Som anställd hos SGB AB har du möjligheten att bygga vidare på din karriär inom flera områden, jobba tätt med våra affärspartners samt vara med och påverka bolaget i en fas av expansion utomlands.

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning eller någon liknande kvalifikation. Du är en problemlösare som vill utmana dig själv och jobba med ett litet och effektivt team.

Kravspecifikation

PHP, Python, Git, MySQL, Webservices, Javascript, MVC, WooCommerce, MS Excel

Meriterat

Google Cloud Platform, FTPS, Nginx, fakturasystem, dataanalys, GDPR, wxPython

Arbetstider

Vardagar, 40 timmar per vecka.

Kontor

Vårt kontor ligger på Alsnögatan 7 på Södermalm.

Tidsperiod

Heltid, 6 månaders provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning därefter.

Om detta låter intressant och utmanande så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan via epost på jobb@sgbab.se.
Mer info
Email Mejla Scandinavian Good Business AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://sgbab.se/
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bolagsbeskrivning

Scandinavian Good Business AB är ett litet av familjärt företag med stora ambitioner. Sedan 2009 har vi dagligen arbetat hårt för att leverera försäljning och service av hög kvalitet, och att hjälpa människor till en enklare vardag.

Bolaget är specialiserat på skräddarsydda prenumerationer av unika hälsovårdsprodukter. Några av varumärkena som vi arbetar med är Dentle, Zuave och Grace Wellness.