Full stack-utvecklare

Full stack-utvecklare

Vi söker en positiv person som kan hjälpa till med den löpande tekniken och backend-utveckling av vårt system för försäljning, prenumeration, leads och kundhantering. Detta kan innebära utveckling av landningssidor, integrering av APIer, GUI-programmering samt hantering av webbsidor för E-handel.

Du kommer ha en central roll i bolaget som ensam IT-person med ansvar för fakturasystemet och diverse egenutvecklade lösningar. Ett affärstänk är fördelaktigt då du kommer jobba med IT-frågor som är direkt kopplade till ekonomi och försäljning.

I den här tjänsten som full stack-utvecklare växlar arbetet mellan allt från frontend, backend och desktop-utveckling till serverhantering, fakturering och ekonomiska rapporter. De primära teknikerna du kommer jobba med är PHP, Python och SQL.

Som anställd hos SGB AB har du möjligheten att bygga vidare på din karriär inom flera områden, jobba tätt med våra affärspartners samt vara med och påverka bolaget i en fas av expansion utomlands.

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning eller någon liknande kvalifikation. Du är en problemlösare som vill utmana dig själv och jobba med ett litet och effektivt team.

Kravspecifikation
PHP, Python, Git, MySQL, Webservices, Javascript, MVC, WooCommerce, MS Excel

Meriterat
Google Cloud Platform, FTPS, Nginx, fakturasystem, dataanalys, GDPR, wxPython

Arbetstider
Vardagar, 40 timmar per vecka.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 aug (53 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SGB AB etablerades år 2009, med visionen att hjälpa människor till en enklare vardag. Bolaget är specialiserat på försäljning av skräddarsydda prenumerationer av unika hälsovårdsprodukter.