Erfaren Drifttekniker till Scandinavian Biogas

Erfaren Drifttekniker till Scandinavian Biogas

Expansiva Scandinavian Biogas söker en erfaren Drifttekniker / Underhållstekniker till sin anläggning Södertörn i Stockholm

Har du erfarenhet av arbete som drifttekniker från processindustrin? Då kan detta vara rollen för dig! Scandinavian Biogas söker en drifttekniker till sin anläggning för biogasproduktion Södertörn i Huddinge.
Biogasbranschen genomgår just nu ett teknikskifte - från produktion av komprimerad fordonsgas till produktion av förvätskad metan - Liquefied Biogas / BioLNG, ett hållbart drivmedel för tunga fordon och fartyg samt industrin som ersättning för naturgas. Scandinavian Biogas ställer därmed om befintliga anläggningar till BioLNG-produktion samt etablerar nya produktionsanläggningar och vill ha med dig på resan.

Ditt anställningserbjudande

I rollen som drifttekniker ingår du i ett positivt, kompetent och engagerat team som idag består av en anläggningschef och åtta medarbetare i driften med geografisk placering Huddinge. Vi erbjuder dig en dynamisk och självständig roll i ett kompetensintensivt team. Du får möjligheten att arbeta med modern teknik, innovation i en positiv och entreprenöriell anda. Förutom innovativ teknik, en stark gemenskap och en inkluderande arbetsmiljö erbjuds du en roll med goda utvecklingsmöjligheter. Scandinavian Biogas anställda omfattas av kollektivavtal.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som drifttekniker säkrar du att vår anläggning i Södertörns produktion drivs på ett miljömässigt, säkert och optimalt sätt. Här får du arbeta med kontroller, rondering, skötsel och styrning av vår biogasproduktion.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Omväxlande arbete mellan kontrollrum- och ronderingar av anläggningarna
  • Skötsel och drift av högautomatiserad processanläggning
  • Drift av och underhåll av processutrustning som ventiler, pumpar, m.m.
  • Utföra provtagning och analyser
  • Rapportering av avvikelser och störningar gällande produktion, distribution, miljö och säkerhet
  • Delta i projekt och studier inom bolagets program.
Värt att veta

Som drifttekniker får du ett stort eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter med stöd från de erfarna kollegorna. Du deltar aktivt i arbetet med att ständigt utveckla våra anläggningar med fokus på säkerhet, för att på så sätt kunna svara upp mot kraven på hållbar utveckling och en bra arbetsmiljö.

Arbetstider är dagtid och beredskap från var sjätte till var åttonde vecka ingår i tjänsten.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har teknisk utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom till exempel biogas, olja, gas, vattenrening, process- och kemiindustri eller pappers- och massaindustri.

Du har god datavana och kunskaper inom automation, styrsystem, processutrustning, gas / tryck och tycker om att meka. Har dur tidigare arbetat i något underhållningssystem är det meriterande.
Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Du är handlingskraftig, modig och har förmågan att arbeta både teoretiskt och praktiskt. Du uppnår resultat med hög kvalitet genom att vara nyfiken, idérik och har en stark drivkraft.
Du stödjer och uppmuntrar dina kollegor och bidrar till lösningar när det uppstår problem samtidigt som du kan ta kommando och agera när andra tvekar.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Dana Jennerström
Telefon 0721-81 27 44
Email Mejla Dana Jennerström
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech