Logistikansvarig - Scandinavian Biogas i Stockholm

Logistikansvarig - Scandinavian Biogas i Stockholm

Har du erfarenhet av logistik eller processindustrin? Scandinavian Biogas söker en logistikansvarig till Stockholm.

Här får du möjlighet att ta ett helhetsgrepp av Scandinavian Biogas logistikflöden av fysiska bulktransporter till och från deras biogasanläggning i Södertörn, Huddinge. Hos en av Nordens största privata producenter av biogas kommer du bidra till en bättre och mer hållbar miljö. Verksamheten står inför stora och spännande förändringar och de söker dig som vill vara med dem på deras utvecklingsresa mot en renare framtid. Välkommen med din ansökan för rollen som logistikansvarig redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som logistikansvarig hos Scandinavian Biogas i Stockholm, kommer du till en familjär arbetsplats med modern teknik och hög kompetensnivå. Du kommer få arbeta både taktiskt och operativt i en dynamisk roll på Södertörns anläggningen med fokus på logistik och kvalitetskontroll med många kontaktytor. Eftersom detta är en ny roll hos Scandinavian Biogas kommer du vara med och forma rollen. Förutom innovativ teknik, en god gemenskap och en inkluderande arbetsmiljö erbjuds du en roll med goda utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter

Som logistikansvarig kommer du ha operativt ansvar för att; rätt substrat, gödsel och gas, med rätt kvalitet levereras i rätt tid samt mängd. Du kommer vara processansvarig för distribution och även ansvara för supplykedjans roll gentemot myndigheter och certifieringsorgan. Rollen innebär även ansvar för att kvalitetskontroll genomförs på inkommande och utgående material. Eftersom Scandinavian Biogas befinner sig i en utvecklingsfas, förväntas du även ha ett stort fokus på förbättrings- och utvecklingsarbete.

Dina arbetsuppgifter kan exempelvis vara att:
 • Daglig kontakt med kunder och leverantörer för att säkerställa optimal logistik och lönsamhet.
 • Planera och sammanställa gas-, substrat- och biogödseltransporter från dagsplan till årsrapport.
 • Utvärdera kunder, leverantörer, substrattyper, gödseltyper, flöden, samarbeten etc. med hjälp av efterkalkyler.
 • Samla in och paketera vågdata och annan relevant information för uppföljning, fakturakontroll, vecko- och månadsrapporter.
 • Hålla en volym- och kostnadsuppföljning på avtalsnivå och rapportera detta inom organisationen.
 • Delta i upprättandet av affärsplaner och budgetarbete.
Värt att veta

Som logistikansvarig arbetar du både taktiskt och operativt. Det förekommer även vissa strategiska uppgifter i rollen. Du kommer ha många kontaktytor i form av leverantörer, kunder, myndigheter och logistikpartners för biogas, EOM, avfall samt biogödsel. Du rapporterar till Head of Operations. Utöver kontorstid förväntas du vara tillgänglig via telefon för att lösa enstaka problem som ibland kan dyka upp i processen.

Våra förväntningar

För rollen om logistikansvarig söker vi dig som:
 • har erfarenhet av transport och logistik med tank och/eller bulkvaror eller inom lantbruks- eller livsmedelsproduktion.
 • är van att ha kontakt med kunder och jobbat med avtal
 • pratar samt skriver både svenska och engelska obehindrat
 • är van att processa mycket data och har god Excel vana
 • Utöver dessa förväntningar är det meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom logistik, lantbruksproduktion eller livsmedelsproduktion, eller tidigare har arbetat med kvalitetssäkring.
Som person gillar du att arbeta i högt tempo samtidigt som du är noggrann. Eftersom du har kontakt med många personer i olika befattningar, behöver du vara lyhörd samt vårdar dina relationer med kontakterna. Du är ansvarsfull, kan prioritera och uppnår resultat med hög kvalité genom såväl självständigt arbete som i samarbete med andra.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Linnea Wäringe
Telefon 0768830460
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech