Sales Agent till Scandic, Victoria Tower

Sales Agent till Scandic, Victoria Tower

Sales Agent till Scandic Victoria Tower
Gillar du att kombinera försäljning med service i världsklass? Vi på Scandic Victoria Tower söker nu en Sales Agent som brinner för att knyta kontaktar och skapa goda relationer med våra framtida kunder. Du ansvarar för att driva försäljningen genom att visa våra lokaler och presentera vad vi kan erbjuda för att nå vårt mål att skapa enastående hotellupplevelser för våra kunder.

Din roll
Som Sales Agent driver du försäljningen och strävar efter att överträffa kundens efterfrågan. Din roll är otroligt viktig för Scandic då du driver intäkter och affärer till hotellet. Du arbetar med nykundsbearbetning, offerter, uppföljning och merförsäljning för att säkerställa att avdelningen och hotellet når uppsatta mål. Rollen innebär visningar för kunder vilket kräver att du är insatt i specialerbjudanden, priser och avtal för att kunna ge kunderna ett positivt bemötande och service i världsklass.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, placerad på Scandic Victoria Tower i Kista. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga och med rätt ambitioner har du därför utrymme att växa i din roll.

Din profil
För att lyckas i rollen som Sales Agent tror vi att du har bred erfarenhet av försäljning via telefon. Du har förmåga att arbeta självständigt för att dra in nya kunder och har med tiden utvecklat ett stort nätverk för möten och event. Vi ser gärna att du har kunskaper i bokningssystemet Scorpio/Opera och har erfarenhet av konceptstyrd verksamhet. Du uttrycker dig felfritt i såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

För att trivas i rollen är du utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter och skapa goda relationer, både med kunder och kollegor. Du är resultatinriktad, drivs av utmaningar och ser till att göra allt för att nå uppsatta mål. Du brinner för försäljning och har förmåga att hantera situationer med högt tempo samtidigt som du kan prioritera rätt saker.

Vi ser att du är intresserad av trender inom försäljning och följer det som händer både lokalt och globalt. Du har kommersiellt fokus och intresse samt har ett professionellt bemötande och är lyhörd inför kund.

Våra värderingar
Scandic står för värderingarna Be Caring, Be Bold, Be a Pro, Be You. Våra värderingar genomsyrar hela vår verksamhet. Alla våra medarbetare utgår från dessa begrepp i sitt dagliga arbete och i alla relationer, såväl interna som externa. Våra värderingar styr oss i rätt riktning mot att uppnå vår vision och mission om att vara ett nordiskt hotellföretag i världsklass och skapa enastående hotellupplevelser för våra gäster.

Ansökan
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag, urval sker löpande, dock senast den 27 januari 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Josefin Träpja, tel. 0768- 24 60 04.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Josefin Träpja
Telefon 0768- 24 60 04
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.scandichotelsgroup.com/en/
Sista ansökningsdag 27 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scandic är Nordens marknadsledande hotellkedja med närmare 280 hotell och 16 000 medarbetare. Med hjälp av vår nordiska anda, företagskultur och vårt sätt att göra saker ska vi bli det bästa hotellföretag vi någonsin kan bli – vi siktar mot världsklass!