Kundservice / teamleader till Saniflex AB i Lidingö

Kundservice / teamleader till Saniflex AB i Lidingö

Saniflex AB på Lidingö söker en

Kundsupport / teamleader

Som kundsupport med teamledaransvar hos oss på Saniflex är du med och utvecklar affärer och smarta lösningar tillsammans med våra säljare och kunder.

Kundkontakterna är främst inom läkemedelsindustrin i Norden. Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor med lager och verkstad som består av 4 personer som hanterar kundsupport och stöttar våra säljare. Du kommer att leda den dagliga verksamheten på kontoret. Att utveckla och förbättra vår kundsupport är en del av vardagen.

I dina dagliga arbetsuppgifter ingår att ta telefon, svara på mail, göra offerter, registrera ordrar och hantera avtal, till din hjälp har du ett ERP system som heter Pyramid.

Du har kontinuerlig kontakt med kunder via telefon/mail samt daglig kontakt med våra leverantörer som i huvudsak finns i USA. Då vi jobbar väldigt decentraliserat ges stort utrymme till egna initiativ och idéer.

Placering:

Kontoret på Lidingö. Du bör bo i centrala eller norra Stockholm.

"Saniflex är en liten och familjär arbetsplats, jag har jobbat här i 12 år och trivs bra. Vi är 4 personer på kontoret och vi känner varandra väl. Fördelen med att ingå i Indutrade koncernen är tryggheten och att vi fattar egna beslut och jobbar självständigt vilket jag ser som en stor fördel. Många av våra beslut tar vi direkt runt fikabordet.

Till vårt team söker vi en person som kan ta rodret, är en lagspelare, ställer upp för andra och kan hjälpa till där det behövs med vad som behövs."

- Claes Palmgren, VD på Saniflex

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder bra anställningsvillkor och kontinuerlig utbildning både internt och hos våra leverantörer. Vi sitter i fina och ljusa lokaler på Lidingö. Vår organisation präglas av öppenhet arbetsglädje och engagemang. För rätt person finns stora möjligheter att ta stort eget ansvar och utvecklas i ett expansivt företag. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag, företagshälsovård och vinstdelning baserat på resultatutveckling.

Din profil:
  • Vana att arbeta under eget ansvar
  • Erfarenhet från motsvarande tjänst
  • God teknisk förståelse
  • Goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift)
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Lagspelare
  • Erfarenhet av Pyramid / M3 är meriterande
Villkor
  • Tillsvidareanställning
  • Vi är kollektivanslutna


Kontakt:

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Claes Palmgren 070-6959753.

Välkommen med din ansökan!

Rekryteringsföretag vänligen ring inte oss.

Saniflex AB har sedan starten 1992 levererat slang- och div. processkomponenter till nordisk processindustri. Slangar tillverkas i olika material såsom silikonslang, fluorpolymerslang, gummislang och diverse slangkopplingar. Vi riktar oss främst mot läkemedelsindustrin men även livsmedelsindustrin samt andra industrier med höga krav på renhet och aseptik. Vår målsättning är att leverera kompetens, service och kvalitet. Med god applikationskunskap och nära samarbete med ledande tillverkare ger vi kunden valuta för sina pengar. Läs mer om oss på www.saniflex.se.

Sökord: Kundtjänst, Kundsupport, Innesäljare, Säljsupport, Support, Administratör, Teamledare, Teamleader, Ordermottagare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 14 jan 2021 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!