Reservdelsman/Spånga

Reservdelsman/Spånga

Sökande har dokumenterad erfarenhet av arbete med reservdelar inom fordonsbranschen. Är van att använda telefon och dator som redskap, gärna med erfarenhet från affärssystem. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är stresstålig, noggrann och har en hög social kompetens.

Du kan prioritera och genomföra dagliga arbetsuppgifterna samt har ett gott ordningssinne, strävar efter att ge så bra service som möjlighet. Erfarenhet från tunga fordon är klart meriterande.
Mer info
Kontaktperson Kenneth Thaawo
Telefon 070-619 40 65
Email Mejla Kenneth Thaawo
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sandströmscenter.se
Sista ansökningsdag 14 dec (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sandströms Center AB är en rikstäckande fullserviceleverantör för tunga fordon i yrkestrafiken, vår inriktning ligger på att minimera det kostsamma stilleståndet. Detta sker genom att vårt tjänsteutbud utförs med egen personal, vi tar har hand om hela verkstadsarbetet från start till leverans oavsett uppdragets karaktär. Det ger en garanterad leveranssäkerhet och god kvalitet på varje utfört arbete.

Våra kännetecken är flexibilitet och ett högt personligt engagemang, vi vet vad som krävs och kan sätta in precis det som behövs.

Vi är helt märkesoberoende så alla är välkommen till våra fullserviceanläggningar, hos oss är alla lika.

Är 80 anställda och omsätter 140 miljoner med anläggningar i Luleå, Stockhom (Spånga, Västberga, Jordbro) och Malmö.

Sandströms Center "Fullservicekedjan för yrkestrafiken"

www.sandstromscenter.se