Arbetsledare mekanik/Spånga

Arbetsledare mekanik/Spånga

I rollen som arbetsledare mekanik i Spånga kommer du att ansvara för den dagliga produktion för teamet, kundkontakt, resursfördelning och påverka flödet i verkstaden. Planeringen av uppdrag, aktiv arbetsledning, uppföljning med kontroll av kvalitet och löpande administration.

Vi söker dig som är en utpräglad servicemänniska med ett välutvecklat ordningssinne, du har en flerårig erfarenhet från liknande arbetsuppgifter helst från verkstadsbranschen eller motsvarande. Du har en god datavana och dokumenterad erfarenhet från arbetsledande uppgifter.

Erfarenhet från tunga fordon är klart meriterande för tjänsten.
Mer info
Kontaktperson Personalchef Kenneth Thaawo
Telefon 070-619 40 65
Email Mejla Personalchef Kenneth Thaawo
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sandstromscenter.se
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger förutsättningar till ökad lönsamhet.

Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité. Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Stockholm (Spånga, Västberga, Jordbro) samt i Luleå.

Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang. Vi är idag cirka 100 anställda i koncernen med en omsättning runt 155 miljoner.

Vi befinner oss nu i en expansiv fas och företaget behöver fler medarbetare för att tillgodose de tillströmmande kundernas behov på bästa sätt. Vi erbjuder dig bra utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö.