IT-Projektledare till Samtrafiken i Stockholm

IT-Projektledare till Samtrafiken i Stockholm

Vill du jobba som IT-projektledare och samtidigt bidra till världens smartaste kollektivtrafik?

På den mest centrala platsen i Stockholm; Centralstationen har Samtrafiken inrett ett modernt och trivsamt kontor i en av de anrika stationsbyggnaderna. Här väntar ett varierat och utvecklande jobb som IT-projektledare. Du får möjligheten driva spännande projekt som syftar till att göra det enklare att åka kollektivt och där ditt bidrag kommer att påverka en hel bransch.

Vi erbjuder dig

Här får du:
  • Ett modernt och centralt beläget kontor
  • Balans mellan privatliv och arbetsliv
  • Varierade arbetsuppgifter med många kontaktytor
  • Möjlighet att göra det enklare för resenärer att åka kollektivt
  • En härlig arbetsplats som präglas av öppenhet, enkelhet och gemenskap
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Samtrafikens ambition är att vara branschledande inom tre fokusområden: kollektivtrafikdata, branschstandarder och kombinerat resande. Vi samlar bland annat in och kvalitetssäkrar hela landets kollektivtrafikdata, samt gör den tillgänglig för alla. Samarbetet skapar mervärde för branschen.

Kvalitativa data är fundamentet för goda branschstandarder. Med standarder skapas smidiga lösningar för kombinerat resande. Samtrafiken och partners samarbetar för att landets aktörer ska följa branschpraxis inom biljett- och betalstandarder.

I din roll som IT-projektledare kommer du ha en viktig roll i arbetet att säkra standardiseringsarbetet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
  • driva större och mindre projekt inom t.ex. biljettstandarder
  • ha tät kontakt med våra kunder och leverantörer
  • samarbeta med kollegor inom och utanför projektgruppen
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Samtrafiken har 35 kollegor som är redo att hälsa dig varmt välkommen till deras gemenskap. Du kommer att ingå i leveransavdelningen och gruppen projekt och förvaltning där 9 personer ingår. Utöver projektmedlemmarna kommer du att ha ett nära samarbete med våra trafikdataspecialister, förvaltningsorganisationen och avdelningen Kommunikation och marknad.

Madelene Hjelte blir din närmaste chef och hon kommer att ge dig stort förtroende och handlingsutrymme att driva projekt för att säkerställa att Samtrafiken är branschledande inom sina fokusområden.

Mer om dig

Vi söker dig som är en erfaren IT-Projektledare som känner dig trygg med att driva större och mindre projekt självständigt. Vidare är du strukturerad och har förmåga att effektivt driva flera projekt parallellt.

För att komma till din rätt oss så gillar du att samarbeta med andra och tar dig an nya projekt med nyfikenhet och engagemang.

Ett plus är såklart ett intresse för den kollektiva resan. Har du drivit utveckling av branschstandarder är det också meriterande.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Madelene Larsson
Telefon 0720030675
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 25 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se