Nationell Affärsutvecklare till Samhall, Stockholm

Nationell Affärsutvecklare till Samhall, Stockholm

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Samhall söker nu en Nationell Affärsutvecklare inom affärsområde Tjänster.

Rollen som Nationell Affärsutvecklare

Som Nationell Affärsutvecklare ansvarar du för affärsutvecklingen genom att utveckla attraktiva och affärsmässiga erbjudanden till Samhalls kunder, inom Service och Facility Management. Via komplex försäljning bearbetar du kunder och prospekt av nationellt intresse. Du bygger nätverk via mässor, event och andra strategiskt viktiga, nätverk som du sedan förvaltar och vidareutvecklar till affärsmöjligheter. Din roll är att skapa innovativa samarbeten med Samhall och våga utmana dina kunder att tänka framtid. Via omvärldsbevakning och marknadsarbete skapar du lönsamhet för Samhall och kund. Du samverkar med företagets övriga funktioner och leder nationella kundteam och kundutvecklingsprojekt. Vidare arbetar du i linje med Samhalls mål, verksamhetsidé för att bidra till att affärsområdet når sina mål.

Erfarenheter

Vi vill att du har en gedigen säljerfarenhet och är van att jobba med komplexa affärer och affärsutveckling. Du har jobbat med eget resultatansvar i självständiga roller där hög aktivitet har varit nyckel till framgång. Har du med dig ett konceptperspektiv där du jobbat med kreativa affärsutvecklingsprojekt är det meriterande. Det är även intressant om du har entreprenörskap med dig. Du kan påvisa goda resultat från dina tidigare roller. Du är van att hålla i presentationer och skapa material. Högskoleutbildning inom business/marknad eller ekonomi är meriterande.

Du känner igen dig i Samhalls värderingar: Uppmärksam, Pålitlig och Engagerad.

Personliga egenskaper

Du har en hög grad av nyfikenhet, är orädd med ett starkt driv. Vi tror att du våga vara den som tänker nytt och sticker ut hakan. Du är räds inte att bryta ny mark och vill utmana genom att presentera innovativa lösningar för dina kunder. Struktur, prioriteringsförmåga och uthållighet är mycket viktigt, även din förmåga att bygga relationer internt och externt. Du är en duktig kommunikatör och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Placering efter överenskommelse i Stockholm eller Göteborg.

Tjänsten innefattar resor med flertalet övernattningar. Ditt geografiska område sträcker sig över stora delar av Sverige.

Ansökan

I denna rekryteringen samarbetar Jerrie och Samhall. Du söker tjänsten via jerrie.se med CV och Personligt brev. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Dire 0703 00 10 16 eller frida.dire@jerrie.se

Sista ansökningsdagen är den 29 april.

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster inom allt från städ, tvätt och fastighetsskötsel till logistik, tillverkning, handel och omsorg. Vi är rikstäckande med dryga 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter över åtta miljarder kronor per år. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 29 apr 2019 (9 dagar kvar)