Distriktssäljare Stockholm Norr

Distriktssäljare Stockholm Norr

Säljare till Stockholm Norr
Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Mälardalen söker nu en driven säljare. I Marknadsområdet Stockholm Nord så ingår dessa områden, Södermalm/City/Norrort/Västerort/Norrtälje/Lidingö/Rosersberg med placering i Kista.

I rollen som distriktssäljare kommer du att representera och sälja Samhalls bemanningslösningar inom framför allt lager och logistik samt städ- fastighets- och tvätt- tjänster. Du kommer att ansvara för att driva ny- och merförsäljning mot primärt nya kunder, samt utveckla konton hos utvalda befintliga kunder, i alla branscher. Ditt primära fokus kommer att ligga inom bolag med upp till 50 anställda. Dina kunder kommer du att bearbeta via telefon och fysiska möten.

Egenskaper
För att vara en framgångsrik distriktssäljare och lyckas hos oss på Samhall är du en utpräglad affärsman/kvinna med en stark kommersiell drivkraft som drivs av försäljning och av att stänga affärer. Du är van vid att arbeta strukturerat och självständigt och du vet att bakom grymma resultat ligger hårt arbete och en vinnarmentalitet. Du är snabb, lösningsorienterad, en stark förhandlare och god kommunikatör. Du sätter stolthet i att ha långsiktiga relationer och är därför öppen och lyhörd inför dina kunders behov. I arbetsuppgifterna ingår även samarbete med drift för att kunna skapa positiva och välfungerande uppstarter för kund och medarbetare

Din bakgrund
 • Minst två års erfarenhet av försäljning mot företagare.
 • Vana av att använda telefonen som verktyg i ditt dagliga arbete.
 • Erfarenhet av att driva nykundsbearbetning och har med framgång byggt din egen kundportfölj.
 • Du trivs i en säljkultur där egna initiativ och hög affärsmässighet premieras.
 • Eftergymnasial utbildning är meriterade
 • Erfarenhet av branschen är meriterande men inget krav, vi kommer att ge dig en omfattande utbildning.
Vi erbjuder
 • En konkurrenskraftig fast lön och bonus med goda förtjänstmöjligheter.
 • Möjlighet att utvecklas som säljare tillsammans med ett starkt varumärke och professionella kollegor.
 • En organisation med stora utvecklingsmöjligheter.
 • Möjlighet att jobba med stora varumärken i kundportföljen.
 • Ett drivet, målfokuserad säljteam.
Är du rätt för oss? Välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med SalesOnly i denna rekrytering. Har ni frågor gällande tjänsten är ni välkomna att kontakta ansvariga rekryteringskonsult Johnny Björklund, johnny.bjorklund@salesonly.se, tel. 0760001807.

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Vi är rikstäckande med dryga 23 000 anställda på cirka 200 orter och omsätter årligen cirka sju miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.

Mer information på www.samhall.se

Sökord - AM, account manager, säljare, sälj, distriktsäljare, samhall, b2b, facility management,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 25 jan (3 dagar kvar)