IT Konsultsäljare till tech-bolag i framkant

IT Konsultsäljare till tech-bolag i framkant

Säljare till tech-bolag i framkant!
Är du en driven säljare som vill vara med och utmana marknaden och bidra till att svenska företag kan fortsätta växa?

</salt> bidrar med fler utvecklare till det svenska tech - ekosystemet. Vi ser hur bristen på utvecklare bromsar tillväxten för företag som satsar på tech och det vill vi göra något åt. För att möta behovet på marknaden erbjuder vi ett karriärprogram för personer som drömmer om att jobba med programmering professionellt.

Vi har 100% success rate på våra utvecklare, vilket vi ser som ett kvitto på att vi verkligen gör skillnad för svenska företag. Idag arbetar vi med bolag som Klarna, Telia, Viaplay och Schibsted.

Våra kunder säger att nivån på utvecklarna från </salt> är långt över förväntan och att vi är en självklar rekryteringspartner när behovet av ny utvecklartalang uppstår.

Nu har vi dessutom öppnat upp i Amsterdam och fler städer i Europa står på tur!

Vårt erbjudande till dig
</salt> är inne i en expansiv fas och vi får mycket uppmärksamhet från omvärlden. Vår drivkraft är viljan att skapa långsiktiga relationer med våra kunder; vi arbetar hårt och med glädje. På </salt> tar vi inga genvägar och kvalitet genomsyrar allt vi gör, från att rekrytera utvecklare till vårt karriärprogram till kontakten med våra kunder.
 • Var med och utvecklas i ett snabbväxande start-up
 • Var en del av en härlig och öppen arbetskultur
 • Korta beslutsvägar i ett team som arbetar nära varandra
 • Bli del av ett kompetent team med mångårig erfarenhet av branschen
 • Bra villkor och goda utvecklingsmöjligheter
 • En dynamisk arbetsplats med kontor på Epicenter mitt i hjärtat av Stockholm
Dina arbetsuppgifter
Du ansvarar för att sälja in </salts> utvecklare till företag i Sverige. Du gör detta genom att presentera vårt företag, vår unika rekryteringsprocess och den kompetens som våra utvecklare besitter. Ditt största fokus ligger på bearbetning av nya kunder. Du ansvarar för hela säljprocessen, från prospektering till leverans. Som säljare på </salt> ser du dig själv som en rådgivare, en trusted advisor, som arbetar för att etablera långtgående relationer med dina kunder. Du brinner för nykundsförsäljning och inspireras av att utmana marknaden.

Om dig:
 • Du har minst 5 års erfarenhet av B2B-försäljning
 • Du har erfarenhet av rådgivande tjänsteförsäljning
 • Du inger förtroende i din kunddialog
 • Du ser vikten av att arbeta långsiktigt och med hög kvalitet
 • Du är en person som vågar utmana, både ditt team och dina kunder
 • Du har erfarenhet från konsult- och rekryteringsbranschen
Meriterande är
 • Erfarenhet från IT-branschen
 • Akademisk utbildning
</salt> har starka investerare i ryggen som har erfarenhet av att bygga framgångsrika tech-bolag. Lärdomarna från tidigare bolag har förts över till </salt> och vi arbetar efter samma höga standard. Läs mer på; www.salt.dev

Välkommen att ansöka!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Ulrika Gerle. Urval sker löpande. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika på mail: ulrika.gerle@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (10 dagar kvar)