Ledande montör Entreprenad

Ledande montör Entreprenad

Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång, vill du bli en del av den?

Rollbeskrivning

Som ledande montör på vår entreprenadavdelning planerar och leder du arbetet i ditt arbetslag. Arbetsuppgifterna utgår från bygghandlingar och ritningar och du kan arbeta på både små och stora projekt, allt ifrån bostäder och skolor till sjukhus och kontor. Hos oss får du vara med på spännande projekt där du får möjlighet att utvecklas i din roll.

Du blir länken mellan projektledare och montörer och tillsammans med projektledare ansvarar du för projektets utförande, säkerställer att tidsplaner i projektet följs och att vi når en hög kostnadseffektivitet. Du ansvarar även för beställning av materiell i projektet och deltar i arbetsplatsmöten.

Din kompetens
  • Du har minst en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande utbildning
  • Du har ECY-certifikat för fullgjord lärlingstid
  • Du har minst 3 års erfarenhet som ledande montör
  • B-körkort är ett krav då resor utanför kommungränsen förekommer
  • Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper

Kvalitet är viktigt för oss på Sallén Elektriska och vi arbetar i alla led för att upprätthålla den. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar mot att leverera hög installationskvalitet.

Vi söker dig som alltid arbetar med kunden i fokus, är lösningsorienterad och vill ha varierande uppgifter där varje dag inte är den andra lik. Du trivs med att leda andra och har ett stort tekniskt intresse. Vidare ser vi att du har god initiativförmåga och att du har lätt för att samarbeta med andra.

Vi erbjuder dig

Vi är en arbetsgivare med bred kunskap inom ett och samma företag. Med våra fyra affärsområden, Entreprenad, Kraft & Automation, Telecom och Service, erbjuder vi utvecklingsmöjligheter inom många varierade områden. Vi har förmånen att arbeta med de stora företagens styrka och trygghet samtidigt som vi strävar mot att behålla de mindre företagens närhet till kollegor och lokala närvaro ute hos våra kunder. Här får du möjlighet att arbeta tillsammans med duktiga medarbetare i spännande projekt.

- Sallén följer med i teknikutvecklingen och satsar gärna på nya tekniska lösningar - vi är också beredda att satsa på dig!

Vår värdegrund Kvalitet, Respekt, Ansvar och Tillsammans bär vi på Sallén med oss i allt vi gör. Den vägleder oss i vårt agerande mot varandra som medarbetare, ledare och aktörer på marknaden, både nu och i framtiden. Du som identifierar dig med vår värdegrund och vill bli en del av oss är varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Workbuster
Email Mejla Workbuster
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 aug (64 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sallén Elektriska AB har funnits i Mälardalen sedan 1950 och vi är idag 360 medarbetare med en omsättning på ca 700 miljoner kronor. Sallén ska vara en av de marknadsledande aktörerna i Mälardalsregionen, med huvudkontor i Uppsala, när det gäller kraft-, tele- och nätverksinstallationer. Våra produkter och tjänster skall alltid stå för hög kvalitet och god service.