Elektriker Entreprenad

Elektriker Entreprenad

Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång, vill du bli en del av den?
Sallén är ett företag med korta beslutsvägar, god stämning och lojala medarbetare. Vi söker nu elektriker till vår entreprenadavdelning i Stockholm.

Rollbeskrivning

Som elektriker på vår entreprenadavdelning är du en del av ett arbetslag. Arbetsuppgifterna utgår från bygghandlingar och ritningar och du ges möjlighet att arbeta på många olika projekt, allt ifrån bostäder och skolor till sjukhus och kontor. Hos oss får du vara med på spännande projekt där du får chans att utvecklas i din roll som elektriker.

Din kompetens
  • Du har minst en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande utbildning.
  • Du har ECY-certifikat för fullgjord lärlingstid.
  • Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper

Kvalitet är viktigt för oss på Sallén Elektriska och vi arbetar i alla led för att upprätthålla den. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar mot att leverera hög installationskvalitet. Vi tror att du har lätt för att samarbeta med andra och lockas av varierade arbetsuppgifter där varje dag inte är den andra lik.

Om Sallén

Sallén Elektriska är ett familjeägt företag i 3:e generationen som under snart 70 år utfört stora som små elinstallationsprojekt åt våra kunder i Uppsala, Stockholm och Mälardalen. Företagskulturen kännetecknas av god gemenskap, korta beslutsvägar och stort ansvarsutrymme där våra medarbetare är nyckeln till vår framgång.

Våra värdeord - Ansvar, Kvalitet, Respekt och Tillsammans - bär vi på Sallén med oss i allt vi gör. Den vägleder oss i vårt agerande mot varandra, både som medarbetare, ledare och aktörer på marknaden - nu och i framtiden. Du som identifierar dig med vår värdegrund och vill bli en del av oss är varmt välkommen med din ansökan!

Passar du in på profilen? Tveka inte att ansöka redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 nov 2019 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sallén Elektriska AB har funnits i Mälardalen sedan 1950 och vi är idag 330 medarbetare med en omsättning på ca 660 miljoner kronor. Sallén ska vara en av de marknadsledande aktörerna i Mälardalsregionen, med huvudkontor i Uppsala, när det gäller kraft-, tele- och nätverksinstallationer. Våra produkter och tjänster skall alltid stå för hög kvalitet och god service.