Elektriker Entreprenad

Elektriker Entreprenad

Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång, vill du bli en del av den?

Rollbeskrivning

Som elektriker på vår entreprenadavdelning är du en del av ett arbetslag. Arbetsuppgifterna utgår från bygghandlingar och ritningar och du ges möjlighet att arbeta på många olika projekt, allt ifrån bostäder och skolor till sjukhus och kontor. Hos oss får du vara med på spännande projekt där du får chans att utvecklas i din roll som elektriker.

Din kompetens
  • Du har minst en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande utbildning.
  • Du har ECY-certifikat för fullgjord lärlingstid.
Personliga egenskaper

Kvalitet är viktigt för oss på Sallén Elektriska och vi arbetar i alla led för att upprätthålla den. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar mot att leverera hög installationskvalitet. Vi tror att du lockas av varierade arbetsuppgifter där varje dag inte är den andra lik.

Vi erbjuder dig

Vi är en arbetsgivare med bred kunskap inom ett och samma företag. Med våra fem verksamhetsområden, Entreprenad, Kraft & Automation, Bostad, Telecom och Service, erbjuder vi utvecklingsmöjligheter inom många varierade områden. Vi har förmånen att arbeta med de stora företagens styrka och trygghet samtidigt som vi strävar mot att behålla de mindre företagens närhet till kollegor och lokala närvaro ute hos våra kunder. Här får du möjlighet att arbeta tillsammans med duktiga medarbetare i spännande projekt.

- Sallén följer med i teknikutvecklingen och satsar gärna på nya tekniska lösningar - vi är också beredda att satsa på dig!

Vår värdegrund Kvalitet, Respekt, Ansvar och Tillsammans bär vi på Sallén med oss i allt vi gör. Den vägleder oss i vårt agerande mot varandra som medarbetare, ledare och aktörer på marknaden, både nu och i framtiden. Du som identifierar dig med vår värdegrund och vill bli en del av oss är varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Workbuster
Email Mejla Workbuster
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 aug (65 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sallén Elektriska AB har funnits i Mälardalen sedan 1950 och vi är idag 360 medarbetare med en omsättning på ca 700 miljoner kronor. Sallén ska vara en av de marknadsledande aktörerna i Mälardalsregionen, med huvudkontor i Uppsala, när det gäller kraft-, tele- och nätverksinstallationer. Våra produkter och tjänster skall alltid stå för hög kvalitet och god service.