Underhållsmekaniker

Underhållsmekaniker

Underhållsmekaniker

Arbetar du idag som Mekaniker, Reparatör, Servicetekniker, Fordonsmekaniker eller Verkstadsmekaniker?

Har du ett stort mekaniskt intresse och vill arbeta inom en internationell global koncern med goda utvecklingsmöjligheter?

Då ska du söka tjänsten som Underhållsmekaniker hos Gyproc i Bålsta, i nordvästra Stockholm!

Arbetet som underhållsmekaniker innebär att du ansvarar för förebyggande och akut underhåll, renoveringsarbeten, reparationer och i viss mån nyinstallationer av maskiner i fabriken för tillverkning av gipsskivor. Du arbetar både akut samt förebyggande för att underhålla maskinparken.

Som Underhållsmekaniker arbetar du tillsammans och tillhör en arbetsgrupp med fem kollegor inklusive en arbetsledare i ett arbetslag på mekverkstaden.

Du arbetar dagtid måndag-fredag kl. 7-16.00, samt dygnet runt beredskap var 5:e vecka, då du utgår från hemmet.

Kollektivavtal enligt If metall. Egen restaurang på området. En god sammanhållning och trevliga kollegor!

Som nyanställd hos Gyproc kommer du att gå beredskap tillsammans med en mer erfaren kollega, för att ge dig bästa introduktionen.

Kompetens

För att lyckas i tjänsten krävs att du har arbetat några år inom mekaniskt underhåll av maskiner.

Meriterande med examen från fordonsteknisk, industriteknisk, verkstadsmekaniskt eller annan likvärdig teknisk utbildning.

Har du arbetat med svetsarbeten är det meriterande samt om du har erfarenhet av att läsa mekaniska ritningar. Du har ett stort intresse och engagemang inom mekanik och teknik som har följt med dig genom arbetslivet.

För att ta sig till arbetet krävs körkort och tillgång till bil, parkering finns.

Egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van vid självständigt arbete, tar egna initiativ och ett stort eget ansvar. Du som söker denna tjänst ska även vara en problemlösande och analytisk person. Gärna en öppen, ödmjuk inställning. Gyproc arbetar ständigt med förbättringar och att bedriva planerat underhåll är viktigt för dig.

Vi förutsätter dessutom att du är noggrann och har ett säkerhetstänk.

Information:

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt person, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Intervjuer och urval kommer att ske under vecka tre och framåt. Välkommen att ringa efter den 14/1 på 0722 541827, vid frågor gällande tjänsten innan maila gärna på annika.winqvist@lernia.se

I din ansökan så beskriver du din erfarenhet inom mekaniskt underhållsarbete och hur du ser på att arbeta med underhåll och ständiga förbättringar.

Företaget

SAINT-GOBAIN SWEDEN GYPROC AB, GYPROC

Är en världsledande aktör inom samhällsbyggnad, utvecklar, tillverkar och marknadsför byggmaterial med hög prestanda, innovativa lösningar på utmaningar som tillväxt, energieffektivitet och miljöskydd. Saint-Gobain Sweden AB är företaget bakom varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Saint-Gobain Sweden AB tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall och Unionen/Sveriges Ingenjörer och ledarna.

Gyproc började tillverka gipsskivor redan 1957 i Varberg och 1964 byggdes fabriken i Bålsta. Gyproc erbjuder bred kompetens och flexibla lösningar för ljudisolering, brandskydd och fuktresistens för en sund och god inomhusmiljö. På Gyproc arbetar 135 anställda och huvudkontoret och produktionen ligger i Bålsta, nordväst om Stockholm.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.