Saint-gobain abrasives ab - kundservicemedarbetare

Saint-gobain abrasives ab - kundservicemedarbetare

  • Är försäljning och service det bästa du vet?
  • Är DU nyfiken och serviceinriktad?
  • Vill du få och ge energi i din vardag?
Lockas du av nationella och internationella kontakter dagligen och värdesätter en härlig företagskultur?

Då är detta verkligen något för dig!

Du vill jobba på Saint-Gobain Abrasives för att;

Saint- Gobain Abrasives är ett värderingsstyrt bolag som agerar lokalt och har alla beslut kring utveckling i egna händer samtidigt som man ingår i en globalt marknadsledande koncern. Du kommer att kunna erbjudas utvecklingsmöjligheter och nya ideér värdesätts. Här jobbar man i en öppen, positiv och lyhörd miljö för att göra "resan" så bra som möjligt tillsammans med dig. Gillar du att utveckla nära relationer till kunder och röra dig framåt kommer du att trivas på företaget.

Hur låter detta? Känns detta som din nästa utmaning? I så fall, tveka inte utan välj att bli en viktig pusselbit i ett team som ständigt vill framåt.

I denna roll är du "spindeln i nätet" för vår Kundservice och vi söker dig med service och positivt bemötande i blodet. Vi är ett ambitiöst bolag med stort kundfokus och rollen innebär att du har daglig kontakt med våra kunder. Arbetsuppgifterna består av att hantera förfrågningar via telefon och mejl, registrera order, leveransbevakning och reklamationshantering. I tjänsten ingår även att driva en aktiv kommunikation i alla våra kanaler för att optimera service- och kundupplevelsen.

Inom företaget är vi lösningsorienterade och har ett tydligt fokus på att uppfylla kundernas behov och samtidigt, när det behövs, erbjuda kreativa lösningar. Du kommer ingå i ett team bestående av 5 kollegor på Kundservice som dagligen kommunicerar med flera olika funktioner inom bolaget såsom sälj och produktspecialister. I rollen kommer du att utveckla och stötta vår befintliga kundbas men även utveckla relationer och affärsmöjligheter med nya kunder.

Vem är du?

Vi söker dig med mycket engagemang och som ser möjligheter. Du har ett starkt eget driv och en naturlig fallenhet för kundservice och bemötande. Du är duktig på att kommunicera i både tal och text och trivs som bäst i en tempofylld miljö med många bollar i luften. Du är van att prioritera dina arbetsuppgifter och för att lyckas behöver du vara administrativt effektiv, noggrann och strukturerad. Kulturen på företaget kännetecknas av stark laganda och stort ägarskap för uppgiften.

Din bakgrund kan variera, men någon form av service eller säljerfarenhet är meriterande. Du har mycket god IT-vana då du i rollen dagligen arbetar i vårt affärssystem samt att du är mycket van användare av Office-paketet.

Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda och är du en fena på SAP så är det till din fördel.

Tjänsten är en provanställning med placering på vårt kontor i Bromma.

Välkommen att ta chansen till en spännande resa på Saint-Gobain Abrasives.

Är du vår nästa kollega?

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Saint-Gobain Abrasives AB med Finnveden Säljkraft AB.

Ansvarig rekryterare är Kajsa Ohlsson 072-717 72 47. Du ansöker till tjänsten på www.finnvedensaljkraft.se. Sista ansökningsdag 2019-06-21. Vi jobbar med löpande urval.
Mer info
Kontaktperson Kajsa Ohlsson
Telefon 0340-20 15 73
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 juni 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Världens ledande tillverkare av slipprodukter, erbjuder högeffektiva och användarvänliga lösningar inom slipning, kapning, ytbehandling och polering.

Saint-Gobain Abrasives AB är en väletablerad leverantör till svensk industri, och är framförallt känt för ett mycket brett produktsortiment av mycket hög kvalitet. I Sverige marknadsförs flera av Saint-Gobains välkända varumärken som till exempel Norton, Flexovit, Winter och Clipper.

De flesta av kunderna finns inom tillverkningsindustrin men även inom BA industrin, billackerings- och plåtverkstäder samt inom hantverk, hobby mm. Försäljningen av produkter till mindre och medelstora kunder i dessa segment sker i huvudsak via återförsäljare. Det är direktförsäljning av specialtillverkade produkter till större kunder. Företagets försäljnings- och kundserviceorganisation är uppdelad i Distribution Market för indirekt försäljning via återförsäljare och Industrial Market för direkt försäljning till större slutförbrukare. Detta för att ge bästa möjliga och bäst anpassade tekniska support och service till de olika kundkategorierna.

Saint-Gobain Abrasives AB grundades 1965 och har idag 25 anställda och omsätter ca 200mkr i Sverige och Finland.

Läs mer på www.saint-gobain-abrasives.com/sv-sv