Larmtekniker

Larmtekniker

Vi söker tekniker inom passersystem och inbrottslarm till SafeTeam i Stockholm

SafeTeam växer – och nu behöver vi bli fler: låt inte den chansen passera dig förbi! Har du flerårig erfarenhet av installation eller service inom passersystem och inbrottslarm? Vill du ha ett fritt och omväxlande jobb med möjligheter att utvecklas? Då kan det vara dig vi söker!

Om jobbet

Du kommer främst att jobba med projekt och installation av inbrottslarm och passersystem samt till viss del CCTV. De fabrikat vi främst arbetar med är Axema, Aptus, RCO, Milestone, Axis, Power & NEO-serien samt SPC. Det här är ett jobb för dig som är intresserad av ny teknik, för inom larmbranschen kommer det ju ständigt nya produkter.

Du utgår oftast från hemmet när du börjar din arbetsdag. Utgår du från ett av våra kontor är det antingen från Rökerigatan 19 vid Globen eller från Fagerstagatan 18D i Spånga, Lunda industriområde.

På Rökerigatan får du sällskap av omkring 30 fantastiska kollegor: butikspersonal, regionchef, avdelningschefer, projektörer/projektledare och tekniker som utgår härifrån. I vår butik i Spånga är vi ett trevligt gäng på cirka 10 personer: butikspersonal, projektörer/projektledare och tekniker.

Båda arbetsplatserna kännetecknas av en härlig laganda och positiv stämning. Om du vill vara med och bidra till den kommer du att trivas hos oss!

Tjänsten kräver B-körkort. I denna roll erbjuder vi förmånsbil.

Eftersom vi är verksamma i säkerhetsbranschen behöver du ha svenskt medborgarskap och en kontroll görs i Polisens belastningsregister inför anställning.

Om dig

Vi söker dig med erfarenhet inom passersystem, inbrottslarm eller CCTV. Du har god datorvana och minst ett par år i branschen. Detta är en tjänst med kort startsträcka och tjänsten kräver en självgående tekniker som kan lösa alla olika utmaningar som kan uppstå ute hos våra kunder.

Som person är du serviceinriktad och flexibel, ordningsam och ansvarskännande – och du jobbar lika gärna självständigt som i grupp. Du har lätt för att prioritera ditt arbete och kan hålla i flera projekt samtidigt.

Tillträde och ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Härligt! Vi intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar den rätta. Sista ansökningsdag är 4 juni.

Frågor?

Vill du veta mer om jobbet? Hör av dig till Regionchef Mattias Gustafsson 08-52238402, mattias.gustafsson@safeteam.se

I den här rekryteringen har vi valt samarbetspartners och annonsvägar. Vi tackar därför vänligt men bestämt nej till vidare kontakter med rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.safeteam.se/
Sista ansökningsdag 4 juni 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På SafeTeam jobbar vi med allt som har med säkerhet i fastigheter att göra, från passersystem, lås och larm till kameraövervakning, dörrautomatik, inbrottsskydd och brandskydd. Vi är idag cirka 180 personer som varje dag levererar riktigt bra service till våra kunder. Och vi blir allt fler.

Att jobba på SafeTeam är att vara en del av en alldeles speciell sammanhållning. Vi är övertygade om att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Därför jobbar vi medvetet med att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare.

Som anställd hos oss omfattas du av kollektivavtal, så du behöver inte tänka på saker som pensionsavsättningar och försäkringar. Vi erbjuder fördelaktiga villkor, utbildningar och olika förmåner – till exempel friskvårdsbidrag, fria läkarbesök samt rabatter på drivmedel, luncher och gymkort. Du får också goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll, eller kanske i en helt ny roll inom bolaget på sikt?

På SafeTeam möts du av vänliga, engagerade och servicefokuserade kollegor. Vi lever våra värderingar; Schyssta, Servicefokuserade och Säkra. Och framförallt: vi har kul på jobbet!