Låstekniker/Låssmeder till Stockholm

Låstekniker/Låssmeder till Stockholm

Vi söker nu flera låstekniker som vill skapa trygghet och säkerhet för våra kunder.

På SafeTeam jobbar vi med allt som har med säkerhet i fastigheter att göra, från passersystem, lås och larm till kameraövervakning, inbrottsskydd och brandskydd. Som anställd hos oss omfattas du av kollektivavtal, så du behöver inte tänka på saker som pensionsavsättningar och försäkringar. Vi är idag ca 180 personer som varje dag levererar riktigt bra service till våra kunder.

Vi arbetar medvetet för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi tror att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. På SafeTeam möts du av vänliga, engagerade och servicefokuserade kollegor och vi lever våra värderingar; Schysst, Servicefokuserad och Säker.

Läs mer om oss och hur det är att jobba här

Rollen

Vi söker dig med erfarenhet av installation och service av lås. Vi tror att du har kunskap om produktutbudet på marknaden som till exempel ASSA, Kaba, Dorma och Geze. Har du dessutom erfarenhet av svagströmsprodukter som kodlås och dörrautomatik är det kanonbra. Gesäll- eller mästarbrev är meriterande, men inte ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig fördelaktiga villkor samt ett fritt och omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter. Vi har kollektivavtal och erbjuder våra anställda olika förmåner, t ex friskvårdsbidrag, tjänstepension och rabatt på hälsovård.

I denna roll erbjuder vi även servicebil.

Eftersom vi är verksamma i säkerhetsbranschen behöver du ha svenskt medborgarskap och en kontroll görs i Polisens belastningsregister inför anställning. Du behöver även ha B-körkort.

För erfarna låstekniker finns det möjlighet att få ett utökat ansvar för handledning av lärlingar.

Placering

Tjänsten utgår från vår lås- och säkerhetsbutik vid Globen i Stockholm. Här är vi ett positivt gäng på ca tio personer på kontoret och närmare 30 tekniker.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Victor Muszynski tel. 0708-12 84 04, victor.muszynski@safeteam.seeller personalchef Maria Svenberg, 031-80 24 80, maria.svenberg@safeteam.se.

Tillträde och ansökan

Välkommen med din ansökan. Du söker tjänsten enkelt genom att följa denna länk.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 okt (37 dagar kvar)
Visa var