Ekonomiassistent till SafeGuard Sweden AB

Ekonomiassistent till SafeGuard Sweden AB

Vi söker nu efter en ekonomiassistent som vill arbeta
100 %. Tjänsten beräknas starta omgående och är en tillsvidareanställning

Urval och intervjuer sker löpande för denna tjänst så tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

På vår ekonomiavdelning ser vi till att rätt siffror hamnar på rätt plats, att vi betalar och får betalt i tid och att allt är i sin ordning, därför är du en viktig pusselbit i vår verksamhet. I denna roll så arbetar du med leverantörsreskontra. Du arbetar självständigt med avstämning samt förberedelse till redovisningsbyrån. Du administrerar utbetalningar, utför internt och externt utredningsarbete, hanterar inkasso och påminnelsehantering samt månads- och årsbokslut.

Du kommer att arbeta med administrativa uppgifter som exempelvis att föra protokoll vid möten, hantera kallelser och handlingar samt göra beställningar. Det ingår i dina arbetsuppgifter att sköta fakturering och kontering av leverantörsfakturor. Du kommer även att arbeta med budgetering, rapportering, löner samt delta vid bokslutsarbete.

Vem är du?

Som person är du lyhörd, kommunikativ, kvalitetsmedveten, strukturerad, och duktig på att planera ditt arbete. Du har en god förmåga att arbeta självständigt, är noggrann och tar ansvar för ditt arbete. Vidare så bör du tycka om att arbeta i ett högt tempo och trivs när det händer saker och kan hantera många bollar i luften. Hos oss på SafeGuard kommer du bli spindeln i nätet.

Då arbetet innebär mycket kund- och leverantörs kontakt är det viktigt att du trivs med det och att du är service- och lösningsinriktad person. För denna rekrytering så lägger vi stor fokus på dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen som ekonomiassistent är det viktigt att du är både hjälpsam och prestigelös. Du måste ha lätt för att samarbeta och ha god kommunikationsförmåga med samtliga delar av organisationen.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning och leverantörsreskontra. Du har en god förmåga att skriva och hantera olika IT-system.

Du har studerat ekonomi och det är meriterande om du har arbetat i fakturasystemet Fortnox.

Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Vi erbjuder

En fantastisk arbetsplats med en otroligt stark gemenskap. Där vi har roligt på jobbet och där vi känner att vi har ett innehållsrikt och intressant arbete. Att stötta och hjälpa varandra i vardagen är för oss en självklarhet.

Du blir en del av ett kompetent, trevligt och engagerat gäng på ett företag där vi alltid har nära till skratt och sätter våra kollegor, kunder och leverantörer i fokus.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att skicka in er ansökan till info@safeguard.se
Mer info
Telefon 0855803811
Email Mejla SafeGuard Sweden AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.safeguard.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på SafeGuard tar ett helhetsgrepp om kundens säkerhet som omfattar allt från rätt val av produkt till kontinuerlig service och snabba utryckningar i skarpt läge. Sedan starten 2011 har vi hunnit bli ett av
Stockholms ledande säkerhetsföretag.

Vi erbjuder våra kunder
smarta lösningar inom bland annat kameraövervakning, larm, jalusi, passersystem och många fler produkter och tjänster.

Vi hjälper
allt från mindre företag till stora koncerner med trygga, smarta helhetslösningar inom säkerhet där inget lämnas åt slumpen.